Yiğit Kirazcı’nın Yeni Dizisi Belli Oldu

Yiğit Kirazcı’nın Yeni Dizisi Belli Oldu
Dizi ve filmlerin sevilen ve başarılı oyuncusu Yiğit Kirazcı yeni sezonda reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti’nde yer alacak.

Televizyonlar ve yapım şirketleri son günlerde yoğun bir çalışma içine girdi. Yaz dizilerinin yayına girmesiyle birlikte kanallar eylül yayın döneminin hazırlığına başladılar. Bütün bir dönemin en önemli yayın dönemi olan eylül yayın dönemine güçlü girmek ve reytinglerde üst sıralarda olmak isteyen kanallar var olan dizilerinin yanı sıra yeni dizilerle de yayın akışlarını güçlendirmenin çabası içindeler. Geçtiğimiz sezonun reytinglerde en başarılı yapımlarından biri olan Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti de yeni yayın dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Ağustos ayında yeniden sete çıkması ve çekimlere başlaması beklenen dizi yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Gold Film tarafından hazırlanan Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı dahil oldu.

Rüzgar Karakterine Hayat Verecek

Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti yeni yayın dönemine yine iddialı hazırlanıyor. Ketche tarafından yönetilen dizi Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve aldığı reytinglerle kanalının en başarılı yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna geçtiğimiz günlerde Bahtiyar Memili dahil olmuştu. Dizinin kadrosuna son olarak ise sarmaşık zamanı dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı katıldı. Yiğit Kirazcı’nın Kızılcık Şerbeti’nde Alev’in eski sevgilisi Rüzgar olarak yer alacak. Yeni sezon çekimlerinin ağustos ayında başlayacağı dizinin kadrosuna yeni isimlerin katılmasının devam edeceği öğrenildi.

Yiğit Kirazcı Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ve dizi ve film sektörünün başarılı ve aranılan oyuncuları arasında yer alan Yiğit Kirazcı 17 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve aldığı oyunculuk eğitimleriyle birlikte de setlerde yer almaya başlamıştır. Yiğit Kirazcı’nın rol aldığı yapımlar arasında

-          Son Tercih

-          Mavi Kelebekler

-          Sudan Bıkmış Balıklar

-          Vicdan

-          Güllerin Savaşı

-          Seviyor Sevmiyor

-          Seni Kimler Aldı

-          Evlilik Hakkında Her Şey

-          Hakan Muhafız

-          50 Metre kare

-          Aşkın Kıyameti ve

-          Galiçya İşgal Altında yer almaktadır.

18-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar