Yeni Gelin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yeni Gelin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Bella, Hazar aşkına nazar mı değdi? Birbirlerini deli gibi seven iki aşık arasına kara kedi gibi girmeye çalışan Dilan acaba amacına ulaşabilecek mi? Bütün konak bir olup Bella ile Hazar’ı ayırmayı başarabilecek mi?

Yeni Gelin Dizisi 4. Bölümüyle Bu Akşam Show TV Ekranlarındaydı

Yeni Gelin dizisinin bu akşam yayınlanan 4. bölümünde izleyenler yine neşeli dakikalar geçirdi. Kalender Ağa’nın eşlerinin, konağı terk ettiklerinde başlarına gelenler, Kamilya Hanım’ın konaktakilerden Bella’ya yaptıklarının  intikamını alma çalışması ve Kaan Ağa’nın gizli aşkı bu akşamki bölümünde dikkat çeken  başlıklardı.

Yeni Gelin 5.bölüm Fragmanı Yayınlandı

Bella Hazar evliliğinde her şey yolunda giderken önümüzde ki bölümde  bir şeyler ters gideceğe benziyor. Dilan ve konaktaki kadınların ortak isteği olan Bella ve Hazar evliliğinin bitmesi acaba gerçek mi olacak ?Hazar’a çok kırılan Bella buna da sabırla karşılık verebilecek mi?Öte yandan Bella Dilan’ın gerçek isteğinin onunla arkadaş olmak değil de, Hazar’la aralarını bozmak olduğunu ne zaman anlayacak? 

Kamilya Hanım’ın konaktaki kadınlara yaptıkları önümüzdeki bölümde de devam edecek. Acaba Türkmen Hala Kamilya Hanım’ın yardımlarıyla kendisine uygun bir eş bulabilecek mi? Kalender Ağa’nın eşleri Kamilya Hanımdan öğrendikleriyle first lady olma çalışmalarında başarılı olabilecekler mi?
Kalender Ağa ve Bella’nın babası bu defa da at yarışlarında eğlencelerine devam edecek? Acaba bundan sonraki eğlenceleri ne olacak? 
Merak edilen bütün bu soruların cevabı önümüzdeki hafta cumartesi akşamı Show TV ekranlarında…

01-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar