Yeni dizi Maria ile Mustafa'nın oyuncu kadrosu belli oldu! İşte o isimler!

Yeni dizi Maria ile Mustafa'nın oyuncu kadrosu belli oldu! İşte o isimler!
Merakla beklenen yeni dizilerden biri olan Maria ile Mustafa'nın hazırlıkları sürerken, oyuncu kadrosunun oluşturulduğu açıklandı. Maria ile Mustafa'nın oyuncu kadrosu belli oldu!

Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği ve Atv'de yayınlanacağı açıklanan yeni dizi Maria ile Mustafa'nın, oyuncu kadrosu belli oldu. Maria ve Mustafa dizisi için uzun süredir çalışmalar yapılıyordu. Yapımcı Mehmet Yiğit Alp'ın hazırladığı yeni dizinin başrolleri biliniyordu. Jessica May, Tamer Levent ve Hilmi Cem İntepe dizinin başrollerinde olan isimler. Atv'de yayınlanacak iddialı dizinin cast çalışmaları tamamlandı ve oyuncu kadrosu açıklandı.

Maria ve Mustafa nerede çekiliyor?

NTC Medya tarafından projelendirilen Maria ile Mustafa dizisi Kapadokya'nın otantik ortamında çekilecek. Çekimleri Ürgüp'te yapılacak dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Dizinin hikayesinde Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailelerinden birinin oğlu olan Mustafa'nın imkansız aşkları anlatılacak. Sıra dışı bir aşk hikayesi çevresinde gelişecek olaylar başarılı bir cast çalışmasıyla da etkisini arttıracak gibi görünüyor.

Maria ve Mustafa'nın oyuncu kadrosunda kimler var?

Maria ve Mustafa dizisi oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Başrolerde Jessica May, Hilmi Cem İntepe ve Tamer Levent'in olduğu dizide yer alacak olan diğer isimler ise şöyle; Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen. Türk genç ve yabancı bir kızın aşk hikayesi tüm heyecanıyla ekrana yansırken, Kapadokya'nın büyülü havası evlerinize konuk olacak. Otantik bir havada çekilen sahneler ise izleyiciler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı.

Hilmi Cem İntepe ve Jessica May başrollerde!

Güzel oyuncu Jessica May'in Maria karakterini canlandırırken, yakışıklı oyuncu Hilmi Cem İntepe ise Mustafa rolüyle ekrana gelecek. Uyumlu bir çift görünümü oluşturulan dizide genç oyuncuların performanslarının nasıl olacağı da merak edilenler arasında. Yayın tarihi hakkında henüz açıklama yapılmayan Maria ve Mustafa dizisinin tanıtım çekimleri yapılmaya başlandı. Ekibin sete ne zaman çıkacağı da henüz netleşmeyen dizinin, cast çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Maria ve Mustafa yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olmaya hazırlanıyor.

30-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar