Yalı Çapkını Dizisinde Flaş Ayrılık

Yalı Çapkını Dizisinde Flaş Ayrılık
Star Tv’nin geçtiğimiz sezon Cuma akşamları yayınlanan ve aldığı reytinglerle günün en çok izlenen yapımı olan Yalı Çapkını’nda beklenmeyen ayrılık.

Geçtiğimiz sezonun en dikkat çekici yapımı olan ve aldığı reytinglerle yayınlandığı Cuma akşamlarında en çok seyredilen dizi olma başarısını gösteren Yalı Çapkını yeni sezon hazırlıklarına başladı. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan başarılı dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyon dizisi olarak uyarlandı. Cuma akşamları ekrana gelen dram ve aşk türündeki dizinin başrolünde ünlü isimler Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Yalı Çapkını bu ayın ortasında ikinci sezon çekimleri için sete çıkmaya hazırlanırken dizinin oyuncu kadrosunda iki ayrılık yaşandı. Dizinin hikayesinde Tarık karakteri olarak yer alan Baran Bölükbaşı ile yine dizinin hikayesinde Saffet karakteri ile yer alan Ediz Akşehir dizide hikayelerinin bitmesi üzerine kadrodan ayrıldılar.

Tarık ve Saffet Veda Etti

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Yalı çapkını 2. Sezon hazırlıklarına başlarken dizinin kadrosundan iki oyuncunun ayrıldığı haberi sektörde yankı buldu. Reyting rekorları kıran ve Star Tv’nin en başarılı dizilerinden olan Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Baran Bölükbaşı (Tarık) ve Ediz Akşehir (Saffet) dizideki hikayelerinin bitmesi üzerine Yalı Çapkını’ndan ayrıldılar. Bu iki ayrılık dizinin sevenlerini üzse de diziye yeni katılacağı öğrenilen ve Halis Ağa’nın torunu olarak kadroya girecek Taro Tekin’in adı seyirciyi sevindirdi. Öbür taraftan dizinin hikayesine yine güçlü bir isim olan Billur Kaya’nın da dahil olacağı iddiaları dizinin sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. Yalı Çapkını 2. Sezon çekimleri bu ayın ortasında başlayacak ve dizinin yeni bölümleri eylül ayından itibaren Star Tv’de olacak.

Baran Bölükbaşı Kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterine hayat veren ve dizinin kadrosundan ayrılan genç oyuncu Baran Bölükbaşı 1 Mayıs 1994 yılında Hatay’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk eğitimi alan Baran Bölükbaşı daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar

-          Bir Peri Masalı

-          Son Nefesime Kadar

-          Vuslat

-          Servet

-          Sevda’nın Bahçesi

-          Adı Efsane ve

-          Öğrenci Evi adlı yapımlarda rol almıştır.

03-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar