Vatanım Sensin eylül ayında neden başlamıyor?

Vatanım Sensin eylül ayında neden başlamıyor?
Vatanım Sensin geçen sezona damga vuran dizilerden birisi. Neredeyse yayınlandığı her hafta reytinglerde zirveyi yakalamayı başaran dizi, bu sezonda merakla bekleniyor. Ancak gelen haberler dizinin eylül ayında başlamayacağı yönünde. İşte detaylar...

Başrollerini Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in paylaştığı başarılı tarih dizisi Vatanım Sensin,  yeni sezonda da ekranlarda yerini alacak. Sevenleri dizinin eylül ayında ekranlarda olmasını beklerken dizinin yeni sezon çekimlerinin henüz başlamadığı duyuldu. Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin yeni sezon bölümlerinin çekimine 25 Eylül’den sonra başlanacak. Bu nedenle de dizinin yeni bölümlerinin ekim ayının 3. haftasından itibaren Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

Pekiyi dizinin çekimleri neden bu kadar geç kaldı? Yine Medyatava’da yayınlanan habere göre dizinin senaryo yazarının değişmesi bu gecikmenin sebebi. Bilindiği gibi dizinin ilk senaryo yazarı Necati Şahin’di. Daha sonra senaryo yazarlığını Necati Şahin’den Nuran Evren Şit almıştı. Onun ardından da projeyi Uygar Şirin devralmıştı. Senaryo yazarının değişmesi de dizinin çekimlerinin geç başlamasına neden oldu.

12-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar