Vatanım Sensin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Vatanım Sensin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Hilal ve Ali Kemal içine düştükleri zor durumdan kurtulabilecekler mi? Ajan Hamilton, yaşadığının sinyallerini veren Eşref Paşayla işbirliği yapabilecek mi? Mustafa Kemal’in başlattığı Milli Mücadele Hareketi’ni engellemeyi başarabilecek mi?

Vatanım Sensin 19. Bölüm Merakla İzlendi

Ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin 19. bölümü ile 16 Mart Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlandı. İzmir kordonda gerçekleşen bombalı saldırının izlerinin sarılmaya çalışıldığı 19. bölümde, İngiliz Ajan Hamilton’un planları da hız kesmeden devam etti. Patlamada ağır yara alan Yıldız sağlığına kavuşmaya başlarken, Azize bu kez de hamileliğinin şokunu yaşamaktaydı.

Vatanım Sensin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı?

Anlaşılan o ki Vatanım Sensin dizisi 20. bölümüyle de izleyicilerini akrana kilitleyecek. Nefes kesen bir bölüm daha önümüzdeki hafta Perşembe akşamı bizleri bekliyor. Hilal ve Ali Kemal içine düştükleri zor durumdan kurtulabilecekler mi? Postanede çocuklarıyla karşılaşıp şaşkına dönen General Cevdet bu zor durumdan çocuklarını nasıl kurtaracak? Kirli planlarına devam eden Ajan Hamilton,  yaşadığının sinyallerini veren Eşref Paşayla işbirliği yapabilecek mi? Aynı zamanda Mustafa Kemal’in başlattığı Milli Mücadele Hareketi’ni engellemeyi başarabilecek mi? Hastaneye kaldırılan Leon boğazına dayanan bıçağa rağmen uyanıp, o gece postanede olup biten her şeyi anlatacak mı? Bu ve bunun gibi merakla beklenen birçok sorunun cevabı 23 Mart Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İyi seyirler.


 

16-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar