Vatanım Sensin 19. Bölüm fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin 19. Bölüm fragmanı yayınlandı
Vatanım Sensin 19. Bölümde Konak Meydanı'nda bomba patlıyor! Bir anda ölü ve yaralılarla dolan meydanda Azize de yaralılar arasında.. General Cevdet Azize'nin yanına koşuyor, Azize hayatını kaybedecek mi?

Vatanım sensin 19. bölüm fragmanı yayınlandı?

Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizisi Vatanım Sensin’ in 18. bölümü 9 Mart Perşembe akşamı yayınlandı. İzleyicinin merakla beklediği yeni bölüm yine soluk soluğa izlendi. Tarih sahnesinden heyecan verici olaylar yine izleyicisini ekran başına kilitledi.

Vatanım Sensin 19. Bölümde Neler olacak?

Azize’nin İzmir’in Halide Edib’i gibi İzmir halkına seslendiği konak meydanı bir sonraki bölümde kana bulanıyor. İngiliz heyetindeki William Charles Hamilton’a ait saatin içindeki gizli notu çözmeyi başaran Yakup, son anda General Cevdet’i durumdan haberdar eder. Tahminler doğrudur ancak Cevdet ve Yakup bomba patlamadan Konak meydanına yetişemez ve meydan kana bulanır. Tabi sonuç korkunçtur. Azize’yi dinlemeye gelen kalabalık bir anda neye uğradığını şaşırır. Ölü ve yaralıların olduğu patlama sonucunda Azize’de ağır yaralanır. Herkes gibi General Cevdet’in de duaları Azizey’ le birliktedir. Hastanede Azize’ye olan sevgisiyle Azize’nin başından ayrılmaz. Evet acaba Azize ölecek mi? Bu olayın intikamı nasıl alınacak? Bu ve bunun gibi bütün soruların cevabı, bir sonraki bölümde Vatanım Sensin dizisinde ve Kanal D ekranlarında olacak.

09-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar