Tamer Karadağlı'dan 'Çocuklar Duymasın' için çarpıcı açıklama!

Tamer Karadağlı'dan 'Çocuklar Duymasın' için çarpıcı açıklama!
Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'ın taş fırın erkeği Tamer Karadağlı, dizinin tekrar ekranlara dönmesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Çocuklar Duymasın büyük küçük herkesin izlediği bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biriydi. Atv'de yayınlanan dizi geçen sezon final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin ilk bölümü 16 Ocak 2002 de yayınlanmaya başlamıştı. Her ne kadar dizi zaman zaman yayınına ara versen 11 Nisan 2019’a kadar izleyicilerin karşısına çıkmaya devam etti. Bu kadar uzun süre ekranda kalan ve izleyicilerin severek izlediği Çocuklar Duymasın tekrar ekranlara döner mi? Henüz bilinmiyor ama Tamer Karadağ'lı pek istekli görünmüyor.

Çocuklar Duymasın ekranlara mı dönüyor?

Yapımcılığını Birol Güven’in yaptığını Çocuklar Duymasın dizisinin başrollerinde taş fırın erkek Tamer Karadağlı ve müşfik bir anne Pınar Altuğ bulunuyordu. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ uzun yıllar dizide başarılı performans sergilediler. İkili bu diziyle adeta özdeşleşmişti. İlginç karakterleriyle çok tutulan dizi geçen sezon final yaparak izleyicilerine ve ekranlara veda etmişti. Çocuklar Duymasın dizisinin tekrar devam edip etmeyeceğini sevenleri tarafından merak edilmeye devam ediyor. Dizinin devam edip etmemesi hakkında düşüncelerini paylaşan oyunculardan Pınar Altuğ, dizinin yeniden çekilmesi durumunda rol almayı istediğini belirtti. Tamer Karadağlı ise yeni bölümlerin çekilmesi durumunda rol alma konusunda pek istekli görünmüyor. Karadağlı dizinin yeniden çekilmesini de doğru bulmadığını açıkladı.

Haluk karakteri neden çok sevildi?

Dizinin yapımcısı Birol Güven, diziyi tekrar çekme niyeti olduğunu ama uygun zamanın gelmesini beklediğini söylemişti. Güven’in bu açıklaması dizinin başlamasıyla ilgili umut ışığı olarak yorumlanmıştı. Anadolu Ajansına konuşan Tamer Karadağlı ise Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden ekranlara dönmesini doğru bulmuyor. Dizide sert erkek modelini canlandıran taş fırın Haluk, dizinin anlatacaklarını tamamladığını ve yeterince uzun süre ekranlarda kaldığını belirterek, yeniden çekimlere başlamasının doğru olmadığını belirtti. Karadağlı, canlandırdığı karakterin izleyiceler tarafından beğenilme sebebinin ise, Türk erkeğinin alt benliği ile alakalı olduğunu belirtti. Birçok kadının da Haluk karakterini babasına ya da kocasına benzettiği için sevdiğini sözlerine ekledi. İki çocuklu bir ailenin yaşamını anlatan Çocuklar Duymasın aile etrafında dönen olaylar üzerinden ekranlara geliyordu. Dizi, ilginç komşuları Selami, çaycı Hüseyin, evin hizmetçisi Emine ile seyircileri ekrana bağlamayı  başarmıştı.

15-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar