Survivor'a heyecan katacak yeni oyun!

Survivor'a heyecan katacak yeni oyun!
Acun Ilıcalı'nın nefes kesen programı Survivor'e yeni oyun geldi. Ocak ayından bu yana heyecanla izlenen programda git gide sona geliyor. Yarışmaya eklenen yeni oyunu Alp Kırşan açıkladı. İşte o yeni oyun...

TV8 ekranlarının soluk soluğa izlenen programı Survivor'da tüm heyecan devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın kendi kanalında yayınladığı yarışmaya yeni bir oyun getirdi. Survivor yarışmayıları büyük bir merak içinde oyunun ne olacağını düşündü. Bu yeni oyunu başarılı sunucu Alp Kırşan açıkladı. Açıklanan yeni oyun Survivor'da ilk kez oynanan bir oyun oldu. Alp Kırşan, yarışmacıların yanına gelerek yeni oyunu heyecanla anlattı.

YENİ OYUN : ANLAT BAKALIM

Alp Kırşan, yeni oyununun adını 'Anlat Bakalım' olarak açıkladı. Bu oyunun artık 'Bil Bakalım' oyununun yerine oynanacağını söyledi. Survivor tarihinde ilk kez dün akşam oynanan oyun büyük beğeni topladı. Oyun boyunca eğlenceli dakikalar yaşandı. 2'şer turda tamamlanan 'Anlat Bakalım' oyununu Ünlüler takımı kazandı.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı evleniyor mu?

Uzun bir süredir Acun Ilıcalı le ilişkisini sürdüren Şeyma Subaşı Instagram hesabından evleneceklerine dair müjde verdi. İngilizce kelimelerle, Büyük aşkın olduğu yerde her zaman mucizeler vardır' sözlerini ekleyen Subaşı, takpçilerinden çok sayıda mesaj aldı.

Günümüzde Tv 8 ekranlarında Survivor programınu sunan Acun Ilıcalı'nın Var Mısın Yok Musun programına 2009 yılında katılan Şeyma Subaşı, yarışmadan 69 bin tl almıştı. Yok Böyle Dans yarışmasının kostümlerinin tasarlanması için birine ihtiyaç duyulduğunda , moda tasarımı okuyan kardeşi Şeyma'yı önermişti.

2009 yılında tanışan Acun Ilıcalı ile Şeyma Şubası evleniyor!

1990 yılında dünyaya gelen Şeyma Subaşı, daha önce 'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışmasına katılmıştı. Acun Ilıcalı ile sürdürdükleri ilişkiden bir kız dünyaya getiren Subaşı, müjdeyi verdi. Survivor 2016 döneminde ise, Şeyma Subaşı kızıyla birlikte sevgilisi Ilıcalı'yı yalnız bırakmamak için Miami'ye taşındı ve sıkça Dominic'te bulunan seti ziyaret etti. Acun Ilıcalı ise, bu ilişkiyi uzun süre boyuncaevliyken sürdürmüş daha sonra ise eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşanmıştı. 

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı 2 Temmuz 1990 yılında doğmuştur. Var Mısın Yok Musun yarışması ile herkes tarafından tanınan Subaşı, yarışmadan 69 bin tl kazanmıştı. Moda Tasarımcısı olan Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile ilişki yaşayarak Melisa adında bir kız dünyaya getirmiştir.

22-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler