Sevilen çizgi dizi Jetgiller, yeniden ekranlara gelecek

Sevilen çizgi dizi Jetgiller, yeniden ekranlara gelecek
Jetgiller yeniden ekranlara gelmeye başlayacak! En çok sevilen çizgi diziler arasında yer alan Jetgiller, yeniden çocuklar için ekranlara gelmeye başlayacak. İşte yeniden çekilmeye başlayacak olan Jetgiller ile ilgili tüm detaylar.

1962 yılında ekranlara merhaba diyen Jetgiller, yayınlandığı dönemde oldukça ilgi toplamış, hatta uzun yıllar gerek çocuklar gerek yetişkinler tarafından izlenmeye devam etmiştir. Oldukça kahkaha barından iki aileyi konu alan Jetgiller, uzun zaman sonra yeniden çocukları eğlendirmeye devam edecek.

Orjinal ismi The Jetsons olan Jetgiller'in busefer oyuncularla çekilmesi düşünülüyor. Jetgiller, Orbit City'de fütüristik dönemde yaşayan bir ailenin yaşadıklarını konu alıyordu.  Warner Bros. potansiyel dizinin hazırlanması için Family Guy dizisinin yapımcılarından Gary Ganetti ile anlaştı. Amerikan kanallarından ABC, diziye pilot bölüm onayı verdiğini açıkladı.

Jetgiller Çizgi dizi karakterleri

- George Jetgil

- Jane Jetgil

- Elroy Jetgil

- Judy Jetgil 

- Astro

- Rosie

- Bay Spacely

- Bay Cogswell

19-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar