Rıza Kocaoğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu

Rıza Kocaoğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu
Rıza Kocaoğlu yeni projesi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Ünlü oyuncunun yeni projesi nedir? Hangi karaktere hayat verecek?

Yetenekli oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun yeni projesi belli oldu. Oyunculuğu ile dillere destan olan, rolü izleyenlere gerçek bir karaktermiş gibi yansıtmakta yetenekli oyuncu Rıza Kocaoğlu yeni projesi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Ünlü oyuncunun yeni projesi nedir? Hangi karaktere hayat verecek?

Gain platformu için hazırlanan Yarınlar Yokmuş Gibi dizisinde yer alan Halit Ergenç 9 Aralık’ta sete çıkacak. Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaşacağı mini dizinin çekimleri bitmesinin ardından yeni dizi için hazırlanacak. Oyuncu Netflix platformunda yerini alacak olan Adsız Aşıklar dizisinin çekimlerine devam edecek.

Rıza Kocaoğlu’nun Yeni Projesi Nedir?

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit’in bir arada olduğu Adsız Aşıklar dizisinin oyuncu kadrosuna Rıza Kocaoğlu dahil oldu. Dizide Ergenç ve Eryiğit başrollerde yer alırken Rıza Kocaoğlu’nun da diziye dahil olması sevenlerini mutlu edecek bir haber oldu.

Aras Bulut İynemli ile birlikte Çukur dizisinde rol alan Rıza Kocaoğlu Aliço karakteri ile gönüllerde taht kuran isimlerden olmuştu. Oyuncu bir çok önemli yapımda rol almasına rağmen Aliço karakterinde ki performansı hala unutulmayan performansı arasında yer alırken oyuncunun yeni projesi heyecan uyandırdı.

En son yine Netflix platformunda yayınlanan Asaf dizisinde yer alan Rıza Kocaoğlu, yeni proje hazırlığında. Adsız Aşıklar dizisinde hangi karaktere hayat vereceği ise merak ediliyor.

Hangi Karaktere Hayat Verecek?

Rıza Kocaoğlu, Başar Başaranın kaleme aldığı ve Cumartesi Film imzalı Adsız Aşıklar dizisinde Arda karakteri ile yerini alacak. Adsız Aşıklar 8 bölüm ile Netflix platformunda çekimlerin tamamlanmasının ardından yayınlanacak.

Rıza Kocaoğlu

19 Mart 1979 yılında İzmir’ de dünyaya gelen Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Bana Şans Dile filmi ile ilk kez beyaz perde de başrol oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan Rıza, Şile Büyülü Fener Film Festivalinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Daha sonra Av Mevsimi, Kaybedenler Kulübü gibi sineme filmlerinde rol alarak kariyerine devam etmişti. Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol almıştır. Ardınan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı Ezel dizisinde yer almıştır. Bir çok önemli yapımlara imza atmayı başaran oyuncu son olarak Zeytin Ağacı, Cezailer, Tuzak, Tamirhane, İyi Adamın 10 Günü, Kötü Adamın 10 Günü yapımlarında rol almıştır.

08-12-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar