Pınar Altuğ: Yağmur Atacan’la Gönül Eğlendirecektim!

Pınar Altuğ: Yağmur Atacan’la Gönül Eğlendirecektim!
Ünlü oyuncu Pınar Altuğ’dan eşi Yağmur Atacan’la ilgili birbirinden özel ve çarpıcı açıklamalar geldi. Altuğ eşiyle aslında evlenmek istemediği itiraf etti. İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında evlilikler çok uzun sürmez, herkes gönül eğlendirir denir çoğu zaman. Ancak bu söz birçok ünlünün mutlu evliliği ile yıkılmış görünüyor. Her ne kadar zaman zaman boşanmalar magazin dünyasında haber olsa da çoğu ünlü evli çift gayet mutlu bir aile hayatı yaşıyorlar. Bunlardan biri de adeta örnek gösterilen evlilikleriyle herkesin dikkatini çeken Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti. Çift evlendiğinde de olay olmuş ve kendisinden 9 yaş büyük biriyle evlendiği için Yağmur Atacan eleştirilmiş ve bu evliliğin uzun sürmeyeceği sıklıkla dillendirilmişti. Ancak gel gör ki zaman bunu söyleyenleri haksız çıkardı ve Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti mutlu bir evliliği yürütüyorlar. Ancak bugün magazin dünyasına düşen bir haber çiftin geçmişte neler yaşadığını ve neler düşündüğünü gözler önüne serdi.

İki Gün Eğlenecektim!

Mutlu evlilikleriyle herkesin dilinde olan Pınar Altuğ Yağmur Atacan çiftiyle ilgili bugün yazılanlar çiftin geçmişte ne düşüncelerle birlikte olduğunu gösterdi. Güzel ve başarılı oyuncu Pınar Altuğ katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu ve Yağmur Atacan’la evlendiği günlere dair sürpriz ifadeler kullandı. Pınar Altuğ samimi itirafında “kocam Yağmur dünyanın magazinden, sosyal medyadan en uzak en umursamaz insanı. İlk flört dönemimizde yakın arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım. Bebek yüzlü ya, ne yaptığının farkında mısın diye sordu. Evet, evlenecek halim yok, 2 gün gönül eğlendireceğim yanıtını verdim” açıklamasında bulundu. Bu açıklama gündeme bomba gibi düşerken çiftin aslında ne kadar samimi bir birlikteliklerinin de olduğunu kanıtladı.

Çarpıcı Açıklamalar!

Pınar Altuğ katıldığı programda ayrıca birbirinden çarpıcı itiraflarda da bulundu. Altuğ “17 yaşında mankenlik yapmaya başladım. 19’umda Türkiye güzeli seçildim. Daha ertesi gün sokağa çıkar çıkmaz herkes tanıdı. Ömrümün sonuna kadar ünlü olacağım. Başka türlüsünü bilmiyorum. Hayatımdan memnunum. Çok bunaldığım zaman Yurt dışına Türklerin olmadığı yere kaçıyorum.” İfadelerini kullandı. Altuğ ayrıca eşi Yağmur’la olan yaş farkıyla ilgili olarak da “aramızda yaş farkı hiç sorun olmadı. Konuşmadık bile. Acaba elimden kaçar mı, gider mi diye hiç endişe etmedim. Sanki yaşı yaşına uygun olunca oluyor mu? Denedik olmadı işte. Yağmur beni ayakta tutan adamdır aslında. Evin içine girince soyadlarımızı da mesleklerimizi de dışarıda bırakırız. Su ilk doğduğunda bazı hayranlarım görmek için gece yarısı evimize beliyorlardı, korkuyordum” ifadelerini kullandı. Ne diyelim çifte daha nice uzun yıllar mutlu birliktelikler dileriz.

25-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar