Payitaht Abdülhamid 137.Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid 137.Bölüm İzle
Tahsin Paşa kurutulabilecek mi? Cassel, Paşanın hayatına karşılık Abdülhamit'ten ne istiyor? Eşref Aziz, paşayı kurtarmak isterken hangi kötü sürprizle karşılaşıyor?

Tarihi dizileriyle sektöre imza atan TRT1’in Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamid 137. Bölümüyle ekrana geliyor. İstanbul’a gelen Cassel, Tahsin Paşa’dan Abdülhamid’in gayrinizami harp planını öğrenmek istemektedir. Mithras kumandanı Nerva’ya emir veren Cassel emeline ulaşabilecek mi? Tahsin Paşa’ya karşılık Hünkâr’dan yapılandırma hamlesinden vazgeçilmesini isteyenler kimler? Abdülhamid ise hem borçlardan hem de dostunu düşmandan kurtarabilecek mi? Eşref Aziz ve ekibinin Tahsin Paşa’yı aradıkları Payitaht "Abdülhamid" 137. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamid 137.Bölüm İzle

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, Serdar Akar ve Emre Konuk’un yönettiği TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamit 137. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Abdülhamit’in söylediği “Herkes payına düşeni alır” sözünün damga vurduğu Payitaht Abdülhamit 137. Yeni bölümde Tahsin Paşa kaçırılır. Esir tuttuğu Tahsin Paşa’dan Abdülhamid’in gayrinizami harp planını öğrenmek isteyen Cassel amacına ulaşabilecek mi? Mithras kumandanı Nerva’ya emir vererek Abdülhamid’den Tahsin Paşa’ya karşılık yapılandırma hamlesinden vazgeçilmesi ister. Dostu ve devleti arasında seçim yapmak zorunda kalan Abdülhamit ne yapacak? Hem devletini borçlardan hem de dostunu düşmandan kurtarmak isteyen padişah, Eşref Aziz’e emir verir.

Eşref Aziz’in ekibi saldırıya uğrar

Bülent İnal, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Vildan Atasever ve İsmail Hakkı’nın başrolleri paylaştığı Payitaht Abdülhamit 137. Son bölümde gerilim devam etmektedir. Tahsin Paşa’yı bulmak için Abdülhamit tarafından vazifelendirilen Eşref Aziz, ekibiyle harekete geçer, tam baskın verdikleri yerde ekipten Osman silahla vurulur. Yaralanan Osman kurtulabilecek mi? Eşref Azizi, Tahsin Paşa’yı kurtarabilecek mi?

Naime zor durumda kalıyor

Saraya geldiği günden beri, Saliha’nın iyi niyetle yaptıklarından şüphelenen Naime, Aliye’nin sahte gözyaşlarına kanar. Sırdaşı da olsa Fatma’nın da Aliye’ye güveni sarsılmıştır. Kendine bir çıkış yolu arayan Naime için plan hazırlayan Aliye onu köşeye sıkıştırır. Gazetelere verilen haber le zor duruma düşen Naime ne yapacak? Bu zor durumdan nasıl kurtulacak? Hepsi ve daha fazlası 5 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de yayınlanacak Payitaht Abdülhamit dizisinde. Keyifli seyirler.

Payitaht "Abdülhamid" son bölümde neler yaşandı?

Devleti zor duruma düşüren Duyun-u Umumiye borçlarını bitirmek isteyen Sultan, hazırladığı planını saklı tutar. Bu planın peşine düşen İngiltere, büyük koz oynayarak ünlü banker Ernest Cassel’i İstanbul’a gönderir. Karşı hamle olarak saraya çağrılan Eşref Aziz, hiç duymadığı gizli bir örgüte karşı heyetteki üyeleri korumakla görevlendirilir.

05-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar