Oyuncu Bergüzar Korel'den olay paylaşım! 'Bu benim kocam!'

Oyuncu Bergüzar Korel'den olay paylaşım! 'Bu benim kocam!'
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medyadan bir video paylaştı ve sosyal medyada olay oldu. Ünlü oyuncu eşi Halit Ergenç'le ilgili bakın nasıl bir paylaşım yaptı?

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Bergüzar Korel, trafikte çektiği bir video ile olay oldu. Eşi Halit Ergenç'le ilgili videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Korel, eğlenceli anlar yaşattı. Araç kullanırken yanındaki kişinin çektiği videoda bir gönderme vardı. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel mutlu bir evliliği olan eşi Halit Ergenç'le ilgili yaptığı paylaşımında instagramın fenomen videolarından olan 'Kimin kocası bu, bu benim kocam' şarkısı eşliğinde dünyaca ünlü bir isim olan Cardi B'ye gönderme yaptı.

Bergüzar Korel'den Cardi B'ye imalı paylaşım

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, geçen günlerde Muhteşem Yüzyıl dizisinden bir sahne paylaşan Cardi B'ye eğlenceli bir video ile cevap verdi. Dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B, Sultan Süleyman rolündeki Halit Ergenç'in ekran görüntüsünü paylaştı. Bu paylaşımı olay olan Cardi B'ye Halit Ergenç'in güzel eşi Bergüzar Korel'den misilleme geldi. Araç kullanırken yol kenarında Halit Ergenç'in Babil dizisi afişini videoya çeken Bergüzar Korel'in bu sırada aracında ''Kimin kocası bu, bu benim kocam" şarkısını dinlemesi ve hatta şarkıya eşlik ettiğinin video sonunda görülmesi ortaya eğlenceli görüntüler çıkardı.

Cardi B'nin paylaşımına Bergüzar Korel'den cevap!

Bergüzar Korel yaptığı paylaşımla Cardi B'ye göndermede bulunurken, 'Anlatın ablaya' notuyla birlikte Cardi B'yi de etiketledi. Bergüzar Korel'in İnstagram hesabından paylaştığı samimi ve eğlenceli hikayesi twitter'da da gündem oldu. Çok sayıda yorum ve like (beğeni) alan paylaşımın ardından ikinci bir hikaye de geldi. Bergüzar Korel, Cardi B'nin paylaşımını da hikayeye ekledi ve üzerine "Aşkım dur allasen. Zaten ortalık karışık" notunu yazdı. Eğlenceli bir paylaşım yapan Korel, Halit Ergenç'e olan aşkını esprili bir imayla yeniden paylaşmış olurken ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı.

Ünlü oyuncular Halit Ergenç ve Bergüzar Korel 2009 yılında evlenmiş ve Ali isminde bir çocukları olmuştu. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel 2016 yılında evliyken Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde başrol oynamış ve buradaki performansları çok beğenilmişti. Mutlu bir birliktelikleri olan ünlü çift sade ve mütevazi bir hayat yaşıyor.

29-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar