Kiralık Aşk 69. Final Bölümüyle Ekranlara Veda Ediyor!

Kiralık Aşk 69. Final Bölümüyle Ekranlara Veda Ediyor!
Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk final fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 20 Ocak Cuma gecesi final yapıyor. Star Tv'nin sevilen dizisinin resmi sosyal medya hesabından final yapılacağı duyuruldu. İşte o yaptığı açıklama!

Star TV 'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk bu hafta ekranlara veda ediyor .Kiralık Aşk 69. nefes kesen bölüm fragmanı ile ilgileri üzerine çekti. Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşk dizisi 20 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek bölümde neler yaşanacak merak konusu oldu. Final bölümünde Defne ile Ömer sonunda evleniyor mu ? Final fragmanın da Defne'nin bebek müjdesi gözden kaçmıyor.

İşte o Beklenen Final Fragmanı..

Kiralık Aşk Dizisi Neden Final Yapıyor?

Kiralık Aşk dizisi yayınlanan ilk bölümüyle büyük ilgi görüp iki sezondur her hafta sevenlerininn karşısına gelmekteydi. Fakat son zamanlarda başlayan yeni diziler yüzünden kiralık aşk diziside reyting kurbanı oldu. Reytingler de yaşanan düşüş nedeni ile 69.bölümüyle final kararı aldı. 

Dizinin sosyal medya hesaplarından açıklama geldi. İşte o Açıklama :

 "Geçen yıldan beri izleyicisi ile buluşan Kiralık Aşk, 69. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bu güzel serüvende bizi destekleyen ve hiç yalnız bırakmayan tüm izleyicimize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ortaks Yapım."


Kiralık Aşk Dizisi Oyuncuları Sevenlerine Böle Feda Etti.

Dizi ekibi son kez bir araya geldi ve Kiralık Aşk dizisinin sevilen ismi Neriman (Nergis Kumbasar) veda ederken göz yaşlarını tutamadı. Koriş (Onur Büyüktopçu) , final bölümünün üzüntüsüyle instagram'da "Boğazımızda bir düğüm. #kiralıkaşkfinal" paylaşım yaptı. Neriman (Nergis Kumbasar) ise "Hepinizi çoook seviyorum" diye yorum yaparak karşılığını verdi. Son bölüm için bir araya gelen oyuncular bu kareyle veda etti.


Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi

Oyuncular :

Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Müjde Uzman - Seda Berensel
Seçkin Özdemir - Pamir Marden
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
Melisa Şenolsun - Sude İplikçi
Ayberk Atilla - Sadri Usta
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan Topal
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan Topal
Osman Akça - Serdar Topal

19-01-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar