Hülya Koçyiğit'in eşi Selim Soydan ameliyat geçirdi

Hülya Koçyiğit'in eşi Selim Soydan ameliyat geçirdi
Türk Sinemasının ünlü oyuncularından olan Hülya Koçyiğit 55 yıldır evli olduğu eşi selim Soydan’ın ameliyat olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Türk sinemasının usta isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit 1968 yılında dünya evine girdiği eşi Selim Soydan’ın ameliyat olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşiyle ilgili paylaşım yapan ünlü isim eşinin çok acı çektiğini, yürümekte bile zorlandığını belirterek Selim Soydan’ın ameliyat olduğunu belirtti. Eşiyle ilgili duygusal ifadeler kullanan oyuncunun paylaşımı kısa sürede büyük beğeni alırken pek çok seveni Hülya Koçyiğit’e eşi için geçmiş olsun dileklerini iletti. Sosyal medya ve internet haber sitelerinde gündem olan Selim Soydan’ın ameliyatının ise başarılı geçtiği öğrenildi.

Zor Bir Ameliyat geçirdi

Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit 1968 yılında dünya evine girdiler ve o günden beridir de mutlu bir birliktelik yürütüyorlar. Her fırsatta sevgilerini ortaya koyan çift zor zamanlarında da her an birbirinin yanında oluyor. Uzun bir süredir rahatsızlık yaşayan selim Soydan’ın acılara daha fazla dayanamadığını belirten Hülya Koçyiğit eşinin ameliyat olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü oyuncu “55 yıllık hayat arkadaşım, benim canım Selim’im omurilikten zor bir ameliyat geçirdi. Bu ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlayan Prof. Dr. Hakan Emmez ve ekibine tüm kalbimle teşekkür ederim. Selim’im, sağlıkla hep böyle gül sen emi” ifadelerini paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada ve internet haber sitelerinde öne çıkan konular arasına girdi.

Izdırap Çekiyordu

Öbür taraftan ünlü oyuncu Selim Soydan’ın uzun zamandır ızdırap çektiğini belirtti. Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Hülya Koçyiğit “uzun zamandır ızdırap çekiyordu. Yürümekte bile zorlanıyordu. Sinir ameliyatı olduğu için korkuyordum ama çok şükür başarılı geçti. Her geçen gün inşallah daha iyi olacak” ifadelerini kullandı. Daha önce de Hülya Koçyiğit’in rahatsızlığından dolayı ameliyat olduğu zaman Selim Soydan da Hülya Koçyiğit için benzer ifadeleri kullanmıştı. Ünlü isim Hülya Koçyiğit için “Hülya’nın elini tuttuğum, onun sıcaklığını hissettiğim an dünyalar benim oluyor. Hülya benim bir tanem” ifadelerini kullanmıştı. Aynı şekilde Hülya Koçyiğit de “selim bu zor süreçte hep gözlerimin içine baktı, hep elimi tuttu. Onun nefesini bile hissetmek bana iyi geldi. İnanıyorum ki sevgi de ilaçlar kadar önemli” ifadelerini kullanmıştı.

05-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar