Geçen hafta yayınlanmayan Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı?

Geçen hafta yayınlanmayan Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı?
Fox Tv'nin ilk bölümü ile gönüllere damga vuran dizisi Savaşçı geçtiğimiz hafta referandumdan dolayı ekranlara gelmemişti. İzleyiciler 2. bölümü heyecanla beklerken akıllarına 'Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı?' sorusu geldi.

Fox Tv'nin en yeni dizisi ilk bölümü ile gönülleri fethetti. İzleyiciler ilk bölümü soluk soluğa izledi. Kılıç Tim'in yaşadıklarını konu alan filmde büyük mücadeler yaşanıyor. İkinci bölümü merakla bekleyen izleyciler geçen hafta büyük bir şok yaşadı. Geçen hafta gerçekleşen referandum nedeni ile ekranlara gelmemişti. Peki yeni dizi Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı?

İKİNCİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Reytingleri alt üst edecek dizi Savaşçı bu hafta Pazar günü saat 20.00 de ekranlara gelecek. Peki 23 Nisan'da yayınlanacak olan bölümde neler olacak? İşte 2. bölümün özeti, Serdar Üsteğmen'in intikamını almak için yola çıkan Kılıç Tim'i onun yaşadığını öğrenir. Ve Yüzbaşı Kağan hemen Kılıç Tim'i devreye sokar. Yüzbaşı Kağan için gelen bu haber hem Serdar'ı bulmak için bir şans hem de Tepegöz'le olan intikamını almak için büyük bir fırsattır. Fakat Kılıç Tim'in gittiği bu yol tamamen bir tuzaktır. Bakalım yeni bölümde Kılıç Tim'i nasıl bir zorluk bekliyor. 

OYUNCULARI

Berk Oktay : Yüzbaşı Kaan Bozok

Başarılı oyuncu Berk Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ankara'da yaşamını sürdüren oyuncu üniversiteyi Jeoloji Mühendisliği'ni başarı ile bitirerek tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında ekranlara gelen Akasya Durağı adlı dizide yapmıştır.

Murat Serezli : Albay Halil İbrahim Kopuz

Dağ 2 filminde canlandırdığı rol ile akıllara kazınan Murat Serezli, 3 Ekim 1969 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuk deneyimini Sıla, Arka Sokaklar, Türk Malı, Muck,İşler Güçler gibi yapımlarda pekiştirmiştir.

Fırat Albayram : Üsteğmen Serdar Türkmen

Uğur Biçer : Üstçavuş Emre Durmuş

Yıldız Çağrı Atiksoy : Aslı Özkaynak

Nazan Diper : Selver Bozok

Yeliz Akkaya : Hatice Bayat

Alican Albayrak : Teğmen Murat Gündoğdu

Zeynep Elçin : Yıldız Bozok

Bahadır Vatanoğlu : Astsubay Galip Aygün

Ali Tarık Fındık : İlyas Astsubay

Doğan Bayraktar : Üstçavuş Serdar Yenilmez

Burç Kümbetlioğlu : Başçavuş Bayram Bayat

Hakan Dinçkol : Başçavuş Turan Hüseyinoğlu

21-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler