Fox Tv ile Kanal D anlaşmazlığının sırrı ortaya çıktı

Fox Tv ile Kanal D anlaşmazlığının sırrı ortaya çıktı
Fox Tv İle Kanal D arasında anlaşmazlığın sırrı ortaya çıktı. Fox Tv İle Kanal D arasındaki sorun ne? Fox Tv İle Kanal D neden karşı karşıya geldi? Seda Akgül'ün Fox Tv'ye transfer olması Kanal D'yi kızdırdı mı?

Fox Tv İle Kanal D arasında büyük bir anlaşmazlık çıktı. Fox Tv İle Kanal D neden karşı karşıya geldi? Fox Tv İle Kanal D neden karşı karşıya geldi? Seda Akgül'ün Fox Tv'ye transfer olması Kanal D'yi kızdırdı mı?

Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'nun yaptığı habere göre, iki kanalın karşı karşıya gelmesinin Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur programı ile tanınan Seda Akgül'ün Fox Tv'ye transfer olması ve o kanalda 'Yuvamız Yıkılmasın' isimli program yapacağının duyulması neden olmuş. Kısacası Seda Akgül'ün Fox Tv kanalında yeni bir program sunacak olması iki kanal arasında savaş çıkmasına neden oldu.

Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu "Karga Film, Kanal D'ye, evliliklerinde sorun yaşayanları konuk edip, yuvalarını kurtarmayı amaçlayan bir proje önerdi. Hande Ataizi'nin sunacağı program için Kanal D yönetimi, "Masrafı bizden, bir demo çekin görelim" dedi. "Gel Barışalım"ın adını ve formatını tescil ettiren kanal yönetimi, demoyu beğenmedi ve yayınlamaktan vazgeçti.
Bir süre sonra FOX'un, çiftleri barıştıracak 'Yuvamız Yıkılmasın' için Karga ile anlaştığı, programı Seda Akgül'ün sunacağı ortaya çıktı. Bunun üzerine Kanal D, "Format bizim" diye FOX'a ihtar çekti."
İki kanalın yöneticilerini de aradım. Kanal D yönetimi olayı doğruladı. FOX'un Genel Müdürü Cenk Soner ise şunları söyledi: "Program uzunca bir süredir gündemimizdeydi. Biz 'Yuvamız Yıkılmasın' için anlaşma yaptıktan sonra Kanal D'den bir yazı geldi. Konsept benzer olabilir, ama adı ve içeriği aynı değil. Program ekrana geldiğinde daha iyi anlaşılacak bu." sözlerini kullandı.
 
 

 

14-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar