Fox Tv dizisi Ferhat ile Şirin final yapmadan ekranlara veda mı edecek?

Fox Tv dizisi Ferhat ile Şirin final yapmadan ekranlara veda mı edecek?
Fox Tv dizisi Ferhat ile Şirin final bile yapamadan ekranlara veda mı edecek? Bir hesaplaşma dizisi olarak 6 bölüm yayınlanan Ferhat ile Şirin için zor karar!

Fox Tv’nin dizisi Ferhat ile Şirin henüz 6 bölüm yayınlandı. Diziler için reyting çok önemli bir ölçü. Hal böyle olunca Cuma akşamları yayınlanan Fox Tv dizisi ferhat ile Şirin final bile yapamadan ekranlara veda mı edecek? Bir hesaplaşma dizisi olarak 6 bölüm yayınlanan Ferhat ile Şirin için zor karar alındı. 7. ve son bölüm için gün sayan Ferhat ile Şirin’de Şirin artık çok değişiyor! Banu'dan intikam almayı planlayan Şirin, Ferhat’ın ölümü üzerine neler yapacak? Şimdi detaylar

Fox Tv dizisi Ferhat ile Şirin final yapmadan ekranlara veda mı edecek?

Henüz 6 bölüm yayınlanmasına rağmen final kararı alan Ferhat ile Şirin dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Fox TV'nin iddialı projesi olan Ferhat ile Şirin final bile yapamadan 7. Bölümle birlikte ekranlara veda edecek. Ferhat ve Şirin’in aşkı yerine Banu'nun Ferhat aşkının ön planda olduğu son bölümde, Banu Ferhat'ın ölümüyle yıkılıyor. Şirin ise bambaşka bir kimliğe bürünüyor. Ferhat'ın öldüğünü zanneden Banu, üzüntüden yataklara düşer. Şirin ise Banu'nun bu haline çok sevinecektir. Son bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Ferhat ile Şirin maalesef reyting savaşlarına yenik düştü. 6 bölümdür istenen başarıyı elde edemeyen dizi 7. bölümüyle 10 Ocak Cuma akşamı ekranlara veda edecek.

Ferhat ile Şirin 6. Bölümde neler oldu?

Ferhat ile Banu’nun yakınlaştığını gören Şirin sinir krizleri geçirir. Oysaki gerçek öyle değildir. Ferhat  sadece annesini bulmak için Banu’ya yakınlaşmış ancak hem Banu hem de Şirin bu davranışı yanlış anlamıştır. Ferhat'ın çalıştığı marangozhanede Şirin birtakım evraklar bulur. Bu evraklar Ferhat'ın tüm geçmişini ortaya çıkarır. Evraklar sayesinde Ferhat’a dair tüm gerçekleri öğrenen Banu ve Şirin, neye uğradıklarına şaşırır. Olaya büyük tepki gösterirler. Annesini arayan ve bulma yolunda büyük aşama kaydeden Ferhat için herşey bitmiştir. Beklenmedik bir gelişme herkesin hayatını baştan başa değiştirecektir.

Bir Şok da Başrol oyuncularına!

Fox Tv’nin un Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ı buluşturan "Ferhat İle Şirin" dizisi de final bile yapamadan ekranlara veda ediyor. Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği dizi, istenilen reytinglere ulaşamayınca 7. Bölümle diziyi bitirecek. Bu dizi için birçok projeyi geri çeviren Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş’ın dizinin başarısız olmasından dolayı çok mutsuz oldukları söyleniyor. Canlitv platformu olarak diziseverlere ve Ferhat ile Şirin kadrosuna geçmiş olsun diliyoruz.

31-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar