Ferhat ile Şirin 4. Bölüm İzle!

Ferhat ile Şirin 4. Bölüm İzle!
Ferhat ile Şirin 4. bölümüyle bu akşam FoxTv'de. Ablası ve Aşkı arasında kalan Şirin, çıkmaz doğru sürükleniyor. Şirin bu bölümde Ferhat'ın yangınını söndürmeyi başarabilecek mi?

Geçtiğimiz 3 bölümü ile reytingleri zorlayan Ferhat ile Şirin 4. bölümü ile bu akşam saat  20:00'de Fox TV'de. Ablasının Ferhat ile sevgili olduklarını söylemesi Şirin'i çileden çıkarır. Şirin'in Banu ve Ferhat'a bu kadar tepki göstermesi Yiğit cephesinde nasıl algılanacak? Annesinin burnunun dibine kadar giren Ferhat onun varlığından heberdar olacak mı?  Gerçek hayatın tokadını acı şekilde hisseden Şirin'in Banu'ya karşı tutumu ve daha fazlası Ferhat ile Şirin'in 4. bölümü ile bu akşam Fox TV'de. 

Ferhat İle Şirin 4. bölüm İzle!

Cuma akşamlarının merakla beklenen dizisi Ferhat ile Şirin 4. bölümü ile yine nefesleri tutturacak. Q3 medya ve Art İstanbul Medya tarafından yapılan Ferhat İle Şirin Mehmet Ada Öztekin yönetmenliğinde her hafta Cuma günü sevenleri ile buluşuyor.Tutku, hırs ve intikamın aynı bedende buluşmasının bir çok hayatı yıkacağı dizide büyük bir tutku ile aşık olan Ferhat'ın önüne çıkan her engel Şirin'den biraz daha uzaklaştırırken, Banu'ya bir adım daha yaklaştırıyor. Kendisinin başına gelen herşeye dimdik duran Banu ise söz konusu Ferhat olunca gözü kardeşini bile görmüyor.  Hep beraber Dağ evine giden Banu, Şirin, Ferhat, Yiğit ve Sadık birlikte yemek yedikleri sırada Banu  Ferhat ile beraber olduklarını söyler. Şirin'in yiğit'in yanında tepki verememesinin dışında ablasının gözünün içine baka baka bunları söylemesi onu daha da çileden çıkarır.

Geçtiğimiz bölümde Ferhat'ın annesine bir adım daha yaklaşabilmesi için Şirin'den kendini soğutması gerekmekteydi. Bunun için Banu ile öpüşmeyi hatta yatmayı bile göze almıştı. Vicdanının sesini susturamasa da annesi için bunu yaptı. Artık olduğundan bambaşka birine dönüşmeye başlayan Ferhat'ın her adımda karşısına Şirin'in çıkması da onu sevgisi ve annesi arasında girdaba sokacak. Ferhat'ın kensisinden sevmediği için vazgeçmediğinin farkında olan Şirin Ferhat'ın karşına geçip ablasından uzak durmasını ve oyunlarına kendilerini ortak ettirmeyeceğini söyleyecek. Fakat Banu'yu da kurt gibi kemirecek sözler Şirin'in dudaklarından dökülür. 'Ferhat dün gece odama girdi'. Bu sözleri duyan Banu deli'ye dönerek Ferhat'ın yanında soluğu alacaktır. Annesi ve aşkını, intikamı ve tutkusuyla aynı yere koymak zorunda kalan iki gencin imkansız aşkı Ferhat ile Şirin 4. bölümü ile 13 Aralık Cuma günü saat 20:00'de Fox TV ekranlarında. 

13-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar