Ferhat İle Şirin 1. Bölüm İzle

Ferhat İle Şirin 1. Bölüm İzle
Ferhat ile Şirin 1. bölüm izle; 22 Kasım Cuma ilk bölümüyle ekrana gelen Ferhat İle Şirin dizisinin ilk bölümünü tek parça full izlemek için detaylar haberimizde!

Ferhat ile Şirin 1. Bölüm izle; Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı Ferhat İle Şirin 22 Kasım Cuma saat 20:00’da Fox TV ekranında ilk bölümüyle yayınlandı. Dizi Ferhat ve Şirin’in engellerle dolu aşkının hikayesini konu alıyor. Sıradan bir marangoz olan Ferhat’ın yolu Karalı Köşk’e ve burada tanıştığı Şirin ve Banu’nun hayatına girmesiyle birlikte kendisini bambaşka bir hikayenin içinde bulur. Ferhat ile Şirin ilk bölümünü tek parça izlemek isteyenler arama motorlarında arama yapıyorlar. Ferhat İle Şirin’i tek parça full izlemek için işte detaylar!

FERHAT İLE ŞİRİN SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

İki başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere’nin başrollerinde buluştuğu Ferhat ile Şirin 22 Kasım Cuma akşamı yayınlanan ilk yeni bölümünün ardından yeni bölümü izlemek isteyenler diziyi tek parça bölümünü nasıl izleyebileceğini araştırıyor.Ferhat ile Şirin’in ilk bölümünü dizinin yayıncı kuruluşu Fox TV’nin internet sitesinden veya Foxplay üzerinden tek parça izlemek mümkün.

FERHAT İLE ŞİRİN 1. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşamını marangozluk yaparak sürdüren Ferhat hiç beklemediği bir anda kendisini zengin ve bir o kadarda karanlık dünyanın içerisinde bulur. Kendi halinde küçük atölyesinde sanatını icraa eden Ferhat dükkanını Eski Çarşıya taşır. Burada yolu Karalı Köşk ile kesişen Ferhat olacaklardan habersizdir. Geçmişi hakkında pek bir bilgisi olmayan Ferhat’ın hayatına Karalı Köşk tanıklarındandır. Tüm bunların yanında Ferhat’ın hayatına giren Şirin’e aşık olacaktır. Ancak bu hikayede ikisininde mutlu olması imkânsızdır! Yaşanacaklardan bihaber birlikte olmayan ikili sık sık Banu’nun entrikalarıyla karşı karşıya kalacaklar ve gün yüzüne çıkan gerçekler karşısında hayatlarının en büyük şoklarını yaşayacaklardır. Bu hikayede herkesin mutlu olması imkansız!

Fox TV'nin yeni dizisi Ferhat İle Şirin 22 Kasım Cuma akşamı 1. yeni bölümüyle izleyiciyle karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayarak Fox TV'nin resmi internet sitesine gidebilir, Ferhat ile Şirin ve diğer diziler hakkında gelişmeleri takip etmek için canlitv.com’u ziyaret etmeye devam edebilirsiniz.

22-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar