Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu aynı filmde buluştu

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu aynı filmde buluştu
Yaz sezonunda çekilen pek çok sinema filminden birisi de ünlü isimler Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünde yer aldığı Aşk Mevsimi adını taşıyor.

Türk televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin son zamanlardaki en başarılı oyuncularından biri olan Dilan Çiçek Deniz boş durmuyor. Hemen her sezon yen projelerde rol alan ve yapımcıların kapısını ilk olarak çaldıkları oyuncuların başlarında gelen Dilan Çiçek Deniz şimdi de yaz aylarını yine bir setin içinde değerlendiriyor. Ünlü oyuncunun başrolünde yer alacağı ve Cem Yiğit Üzümoğlu ile birlikte rol alacağı Aşk Mevsimi adlı filmin yapım şirketi Sugarworkz. Proje için son hazırların yapıldığı ve filmin çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacağı öğrenildi. Filmde aşık bir çifti canlandıracak olan Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’na ek olarak filmde yine pek çok ünlü isim yer alacak. Yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in yer alacağı Aşk mevsimi adlı filmin Bozcaada’da çekileceği öğrenildi.

Dilan Çiçek Deniz Aşk Mevsimi Filminde

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin sevilen yüzlerinden biri olan Dilan Çiçek Deniz şimdilerde yeni filmi için yoğun bir çalışma içerisinde. Senaryo okumaları ile vaktinin büyük bölümünü geçiren oyuncu Ağustos ayında sete çıkacak olan Aşk Mevsimi adlı filmde Cem Yiğit Üzümoğlu ile birlikte başrolü oynayacak. Sugarworkz tarafından hazırlanan ve senaryosunu Murat şeker ile Ali Tanrıverdi’nin kaleme aldığı ve yine Murat şeker tarafından yönetilecek film aşk türünde ele alınıyor. Çanakkale’nin ilçesi Bozcaada’da çekilecek olan film bu senenin sonunda ya da 2024’ün başlarında sinema salonlarında seyirciyle buluşacak. Filmin çekimlerinin ortalama 4 – 5 hafta arasında sürmesi planlanırken bu iki isme pek çok başka oyuncu da eşlik edecek.

Cem Yiğit Üzümoğlu Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz ile Aşk Mevsimi adlı filmde başrol oynamaya hazırlanan genç ve başarılı oyunculardan Cem Yiğit Üzümoğlu 1 Mart 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Cem Yiğit Üzümoğlu bunun için gereken eğitimleri almış ve ardından ilk olarak tiyatro sahnelerinde yer almaya başlamıştır. Cem Yiğit Üzümoğlu daha sonra dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında Adı Efsane, Hakan Muhafız ve Karanlık Gece bulunmaktadır.

05-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar