Çocuklar Duymasın Erken Final Yapıyor!

Çocuklar Duymasın Erken Final Yapıyor!
Kanal D'nin başarılı dizisi Çocuklar duymasın bitiyor mu? Kanal yönetiminin açıklaması kafaları karıştırdı. Çocuklar Duymasın için kritik süreç başlıyor!

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve eğlence - komedi türüyle seyirci tarafından da beğenilerek seyredilen Çocuklar Duymasın için tehlike çanları çalıyor. Dizi uzun zamandır seyirciden beklediği ilgiyi göremediği için reytinglerde beklenen sonuçlara ulaşamamış ve hem yayıncı kanalı hem de yapım şirketini zor durumda bırakmıştı. Ekranların en uzun soluklu yapımları arasına girmeyi başaran ve ilk yayınlandığı 2002 yılından bu yana dek ekranlarda olan ve seyirciyle buluşan, hatta bir neslin onunla büyüdüğü Çocuklar Duymasın için artık son anlar yaklaşmış gibi görünüyor. 2002 yılından itibaren ekranlarda olan zaman zaman ara verse de tekrar yayına dönen dizi için bu sefer durum farklı gibi görünüyor. Yayıncı kanal Kanal D’nin Çocuklar Duymasın için kritik bir karar aldığı bildiriliyor. Canlıtv takipçileri için Kanal D tarafından Çocuklar Duymasın’la ilgili alınan kritik süreci araştırdık.

Çocuklar Duymasın’la ilgili Kritik Süreç Başlıyor!

Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşan ve başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un paylaştığı Çocuklar Duymasın hakkında karar verildi. Son zamanlarda reytinglerdeki kötü gidiş sebebiyle ilk önce günü değişen ancak reytinglerde toparlanma olmayan dizi hakkında yayıncı kanalın final kararı verdiği iddia edildi. Kanal D yöneticilerinin aldığı karara göre sevilen dizi Çocuklar Duymasın için kritik bir süreç başlıyor.

Çocuklar Duymasın Ne Zaman Final Yapacak?

Mint Yapım tarafından Kanal D için yapılan Çocuklar Duymasın’ın yapımcılığını Birol Güven üstleniyor. Sezon başından bu yana reytinglerle başı sürekli dertte olan ve yayıncı kanalın beklentisini karşılamaktan uzak olan Çocuklar Duymasın hakkında geçtiğimiz mart ayında da dizinin 4 bölüm sonra final yapacağı iddia edilmişti. Ancak yapım şirketi bu iddiaları yalanlayarak, dizinin kaldığı yerden devam edeceğini belirtmişti. Ancak son haftalarda reytinglerde yaşanan kan kaybı nedeniyle Kanal D bugün itibariyle dizi için final kararı verdi. Dizinin yapımcısı Birol Güven, dizinin önümüzdeki hafta son bölümünün yayınlanacağını açıkladı. Yapımcı Birol Güven twitter üzerinden yaptığı açıklamasında; "Kanal D, önümüzdeki hafta Çocuklar Duymasın’ın bu sezon yayınlanacak olan son bölümünü yayınlayacak ve diziye bir süre ara vereceğiz. Tüm ekip arkadaşlarıma ve Kanal D'ye emekleri için çok teşekkür ederim" dedi.

Bu açıklamadan anlaşılacağı üzere Çocuklar Duymasın önümüzdeki yayınlanacak bölümle final yapacak. Ancak dizinin Kanal D tarafından yaz sezonunda devam ettirileceği iddia ediliyor. Dizinin yaz sezonunda alacağı reytingin Kanal D için yeterli olduğu ancak önümüzdeki sezon dizinin devam etmeyeceği beliriliyor. 

06-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar