Çocuklar Duymasın ekranlara ara veriyor!

Çocuklar Duymasın ekranlara ara veriyor!
Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın önümüzdeki hafta son bölümüyle sezonu kapatıyor. Yapımcı Birol Güven sosyal medya üzerinden açıkladı!

17 yıldır süregelen aile komedi dizisi Çocuklar Duymasın, Birol Güven'in yapımcılığında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Başladığı günden bu yana birçok değişikliğe uğrayan dizi Haluk (Tamer Karadağlı) ve Meltem'in (Pınar Altuğ) inişli çıkışlı evliliğini konu alıyor. Zaman zaman tartışsalar da birbirlerine aşkla bağlı olan ikili son bölümde seyirciyi üzdü. Daha önce defalarca boşanma noktasına gelip barışan çift bu sefer yollarını gerçekten ayırdı. Haluk ve Meltem'in boşanmasının ardından yapımcıdan üzücü bir haber geldi. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DAN PAYDOS

Komedinin yanı sıra bu sezon dram yönünü de gördüğümüz dizi ekranlara ara veriyor. Dizinin senaryosunu kaleme alan ve yapımcılığını üstlenen Birol Güven sosyal medya üzerinden dizi sevenlerini üzen haberi verdi. Güven Twitter hesabından; "Kanal D, önümüzdeki hafta Çocuklar Duymasın'ın bu sezon yayınlanacak olan son bölümünü yayınlayacak ve bir süre ara vereceğiz. Tüm ekip arkadaşlarıma emekleri için çok teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

 

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı dizi daha önce de uzun aralar vermiş sonrasında farklı kanallarda, değişikliğe uğrayan oyuncu kadrolarıyla yeniden ekranlara gelmişti. Dizi bu sezon Kanal D ekranlarında reyting yarışında geride kalmıştır ve aynı kararı almıştır. Seneler geçtikçe çocukları yuvadan ayrılan ve başbaşa kalan Haluk ve Mehmet çifti bu sefer karı-koca değildir. İkilinin yeni döneminde nasıl seyirci karşısına çıkacağı merakla bekleniyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN KONUSU

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan aile komedi dizisi Çocuklar Duymasın, kıskanç taş fırın erkeği Haluk ve romantizm beklentisi olan modern kadın Meltem'in çekişmeli ve bir o kadar da aşk dolu evliliğini anlatıyor. Zaman zaman boşanma noktasına gelseler de birbirlerine olan sevgilerini kaybetmeyen ikili kavgalarını hep çocukları Emre ve Duygu'nun duymayacağı şekilde etmeye çalışır ve ortam kızıştığında birbirlerine ''Mutfak!'' diyerek mutfakta tartışmaları ünlüdür. Haluk ile Meltem'in çocuklarının büyüyüşünü, dostları ve aileleriyle yaşadığı olayları, iş hayatlarını izlediğimiz dizinin son sezonunda ise çocuklar artık büyümüştür ve Haluk ve Meltem başbaşa kalmıştır. 

06-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar