2017’nin Yeni Dizileri Canlı TV ile Daha Keyifli

2017’nin Yeni Dizileri Canlı TV ile Daha Keyifli
2017 yılında yayın hayatına başlayan yeni diziler oldukça büyük ilgi görüyor. Reytinglerde hepsi büyük bir başarı elde edemese de, sosyal medyada hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Canlı TV web platformumuz üzerinden izleyebileceğiniz...

2017 yılında yayın hayatına başlayan yeni diziler oldukça büyük ilgi görüyor. Reytinglerde hepsi büyük bir başarı elde edemese de, sosyal medyada hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Canlı TV web platformumuz üzerinden izleyebileceğiniz dizilere hangileri yeni eklenmiş bir göz atmak istedik. Aşağıda yer verdiğimiz listede yer alan dizilerin tamamı 2017 yapımı olarak yayın hayatına başladı. Bazıları çok iyi bir başarı elde ederken, bazıları da yakın zamanda erken final yapacak gibi görünüyor diyebiliriz. Henüz başlamamış olan dizilere de göz atmanızı öneriyoruz.

 

ÖLENE KADAR DİZİSİ ATV

Ocak ayında başlayan dizi, büyük bir hedefler ve güçlü bir oyuncu kadrosuyla yayın hayatını girmiş olsa da, henüz beklenen reyting başarısını elde edemedi.

 

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ STAR TV

Mart ayında yayına başlaması beklenen dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve halka hitap eden senaryosuyla dikkat çekiyor. 

 

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK ATV

Çarşamba akşamları yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi, senaryosuyla çok beğenildi. Diriliş Ertuğrul dizisi ile aynı saatte yayınlanması dezavantaj olsa da, reytinglerde çok kötü bir konumda değil.

 

ADI EFSANE KANAL D

Cumartesi akşamları yayınlanarak çok iyi bir reyting başarı elde eden Adı Efsane dizisi, uzun soluklu olacak gibi görünüyor.

 

DAYAN YÜREĞİM DİZİSİ FOX TV

Fox TV dizilerinin sıkı bir takipçi kitlesi olduğu için çok fazla başarısız oldukları söylenemez. Dayan Yüreğim dizisinin de iyi bir reyting alması bekleniyor.

 

YILDIZLAR ŞAHİDİM STAR TV

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren çok kötü bir reyting sonucu ile karşılaşan dizinin erken finali çok yakın gibi görünüyor.

 

İÇİMDEKİ FIRTINA DİZİSİ STAR TV

Cumartesi akşamları yayınlanan “içimdeki fırtına” dizisi, çok yüksek bir reyting alamamış olsa da bir süre daha yayın hayatına devam edecektir.

 

AŞK VE GURUR ATV

ATV ekranlarından yayınlanmaya hazırlanan dizinin hangi gün ekrana geleceği henüz açıklanmadı. İlgi çekici oyuncu kadrosu ve senaryosuyla beğeni toplayabilme ihtimali çok yüksek.

 

EVLAT KOKUSU DİZİSİ KANAL D

Çok güçlü bir reyting başarı elde etme hedefi ile hazırlanan dizi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Senaryosuyla halka hitap edeceği için başarılı olması muhtemel.

 

22-02-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar