Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı canli izle - Canli Atv izle

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı canli izle - Canli Atv izle
Türkiye Kupası karşılaşmalarında heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Bu hafta 6 Şubat 2018 tarihinde karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği - Beşiktaş Türkiye Kupası maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı Atv canli izle..

Türkiye Kupası karşılaşmaları hız kesmeden devam ediyor. Gençlerbirliği Beşiktaş maçı ile Türkiye Kupası maçı ne zaman? Gençlerbirliği Beşiktaş maçı hangi kanalda? Maç saat kaçta başlayacak? ATV canli izle...

İlk maçta 3-1 skoru ile maçı noktalayan Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin mağlup etmişti. İlk maçtan mağlup ayrılan Gençlerbirliği'nin bu maça nasıl hazırlandığı merak konusu oldu. Heyecanla beklenen rövanşın sonucu ne olacak. Peki Gençlerbirliği - Beşiktaş Türkiye Kupası maçı zaman? Gençlerbirliği - Beşiktaş Türkiye Kupası maçı hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Televizyon kanallarını internetten kesintisiz izlemenin tek adresi canlitv.com. İşte Gençlerbirliği - Beşiktaş Türkiye Kupası maçı canli izle...

Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?

Gençlerbirliği - Beşiktaş ilk olarak Vodafone Park'ta karşı karşıya gelmişti. Rövanş maçı ise 6 Şubat 2018 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı hangi kanalda canli olarak yayınlanacak? 6 Şubat 2018'de ekranlara gelecek olan maç ATV ekranlarından naklen olarak yayınlanacak. Maçın başlama saati ise 20.30 olacak. Maçı ATV CANLİ İZLE adresinden de canli olarak takip edebilirsiniz. 

Gençlerbirliği - Beşiktaş Muhtemel 11

Beşiktaş: Tolga, Gökhan, Medel, Vida, Caner, Necip, Tolgay, Babel, Lens, Mustafa Pektemek, Negredo

Yedekler: Fabri, Adriano, Pepe, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Vagner Love, Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet, Luccas, Uğur, Politevich, Alper, Diallo, Khalili, Serdar Özkan, Sessegnon, Jailton

Yedekler: Taha Cengiz, Numan Soysal, Yıldırım Mert, Ahmet İlhan, Milinkovic, Ndiaye, Issah, Aydın Karabulut, Zeki Yavru, Deniz Yılmaz.

ATV YAYIN AKIŞI LİSTESİ

10.00 : Müge Anlı ile Tatlı Sert

13.00 : ATV Gün Ortası

14.00 : Beni Bırakma

16.20 : Esra Erol'da

19.00 : ATV Ana Haber

19:45 : Kupa Günlüğü

20.00 : Gençlerbirliği - Beşiktaş

22.30 : Sen Anlat Karadeniz

00.50 : Aşk ve Mavi

 

05-02-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler