Yeni Gelin'de bu akşam kıyamet kopuyor!

Yeni Gelin'de bu akşam kıyamet kopuyor!
Show Tv, "Yeni Gelin" dizisi ile basit bir konuyla reyting almayı başarmış görünüyor. Şehirli gelinin köyde yeni gelinlik hallerini anlatan bu dizi özellikle Bella rolündeki Jessica May Drociunas'ın hissedilir başarısıyla ön plana çıkmış durumda.

Show Tv'nin yeni dizilerinden Yeni Gelin bu akşam ekrana gelecek 6. bölümü ile çok şeylere gebe. Seyirciyi renkli ve eğlenceli hikayeleriyle ekrana kilitleyen Yeni Gelin de ortalık fena karışacak...

Reyting... Her şey reyting için...

Reyting o kadar önemli ki dizi projeleri halkın istediği gibi olmak zorunda. Toplum nasıl bir hikaye, nasıl bir cast istiyorsa yapımcılar bunu göz ardı etmiyorlar. Kısacası her şey kumandanın kontrolünde...

Show Tv, "Yeni Gelin" dizisi ile bunu başarmış görünüyor. Şehirli bir gelinin köyde yeni gelinlik hallerini anlatan bu dizi özellikle Bella rolündeki Jessica May Drociunas'ın hissedilir başarısıyla ön plana çıkmış durumda. Tabii son zamanların popüler filmi Dağ filminde de başarılı bir oyunculuğu olan İpek Bağrıaçık'ı da unutmamak gerekir. Dizideki kaynanalar ise özenle seçilmiş.

Müjde nur topu gibi bir Hint dizimiz oldu!

Son iki yıldır Hint dizilerine gösterilen teveccühle birlikte Yeni Gelin'in ambiyansı, karakterleri, hikayesi ve daha bir çok unsuru Hint dizilerine benzetilmiş.

Öyle büyük tanıtımlar yapılmadan ekrana verilen dizi, ilk bölümünden itibaren halkın nabzına göre şerbet nasıl verilir az çok göstermiş vaziyette.

Hem eğlendirip hem merak ettiren romantik komediler 40 bölüm iş yapar. Eğer karşısına büyük bir rakip çıkmazsa Yeni Gelin de bunu başaracağını gösterdi. Star Tv bu tür dizilerle iyi reytingler almıştı.

Bu tür hikayeler köye gelen ana karakterin köydeki ana karakterle aşkı üzerine kurulur. Yeni Gelin'de de yabancısı olduğu bir topluma gelin olarak gelen bir kızın hikayesi anlatılıyor. O kadar ki bazen hikaye bir arpa boyu bile ilerlemez. Yeni Gelin'de de çoğu zaman böyle. Sürekli aynı kargaşa ve entrika... Komedi ile bezenmese çekilmez olurdu.

Bella'nın bir değil tam dört kaynanası var. Aslında Türk dizilerinin kısa sürede kurtulması gereken bir olgu bu. Sonuçta dizilerimizi yurt dışına da satıyoruz ve Yeni Gelin'le aslında rezilliğimizi satmış oluyoruz. Türkiye'de çok az bir kesimin şahit olduğu çok eşliliği işlemek pek doğru değil.

"Yeni Gelin" Vezir Parmağı havasında...

Evet, Yeni Gelin dizisi tam olarak Vezir Parmağı'na ambiyans olarak çok benziyor. Renklilik ve kadın bolluğu iki projenin ortak noktası.

Bu akşam ne olacak?

Bella'nın kararı seyirciyi şok edecek...

Konağa gelen haciz ve Kaan'ın aldatma hikayesiyle dolu dolu bir bölüm olacak... Hikayenin nereye gideceği sürpriz olsun!

Görünen o ki Yeni Gelin tam olarak komedi dizisi hüviyetine bürünüyor. İşte bu yüzden de çok fazla Vezir Parmağı'na benziyor.

 

15-04-2017
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar