Yeni dizi Hıçkırık ne zaman başlayacak?

Yeni dizi Hıçkırık ne zaman başlayacak?
Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi Hıçkırık ne zaman başlayacak? Kerime Nadir'in 1938 Hıçkırık adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerinde kimler yer alıyor? Hıçkırık dizisi her gün saat kaçta yayınlanacak?

Usta yazar Kerime Nadir'in  ölümsüz eseri Hıçkırık artık her gün Kanal D ekranlarında yayınlanacak? Peki Hıçkırık dizisi ne zaman ekranlara gelmeye başlayacak? Dizinin başrollerinde hangi oyuncular olacak? İşte detaylar..

Yeni dizi Hıçkırık ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin gündüz kuşağına yepyeni bir dizi ekleniyor. Kerime Nadir'in en sevilen eserlerinden biri olan HIçkırık'dan uyarlanan dizi artık her gün evlerimize konuk olacak. Dizinin başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz gibi önemli isimler paylaşıyor. Hıçkırık adlı dizinin yönetmenliğini ise Fırat Gürsoy üstleniyor. Gökhan Korkusuz ve Redife Zerener de dizinin senaryosunu kaleme alıyor. Hızçkırık Dizi’si ne zaman başlıyor? İşte, Hıçkırık dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu…

Gündüz kuşağının en çok izlenen dizisi olma hayalleri ile hazırlanan Hıçkırık daha şimdiden Kanal D'nin yayın akışı listesine girdi. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu kadro dikkatleri üzerine çekti. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin ne zaman başlayacağı konusunda yapımdan net bir açıklama gelmedi. Fakat dizi ev hanımlarının vazgeçilmezi haline geleceği kesin. Reytinglerde göstereceği başarı ile kendisini ispatlayacak. Sadece ev hanımları deği çalışan bayanlarda iş saatleri içerisinde diziyi canlı takip etmeleri için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirler.

HIÇKIRIK DİZİSİNİN KONUSU

Ölümsüz eser Hıçkırık'ta uyarlanacak olan dizi Nalan ve Kemal'in imkansız aşkını konu alıyor. Kenan yetimhanede büyümüş bir çocuktur. Ve yıllar sonra İstanbul'un en zengin iş adamlarından olan Azmi Karaoğlu, Kenan'ın hayatını değiştirir. Azmi Karaoğlu yetimhaneden gelen Kenan'a konakta iş verir. Nalan ise Azmi beyin biricik kızıdır. Konakta birlikte büyüyen Kenan ve Nalan birbirlerine aşık olur. 20'li yaşlarına geldiklerinde ise bunu açıklamaktan çekinirler. Fakat İlhami bu iki aşığın hayatını mafedecektir. Heyecan dolu diziyi canlı izlemek için canlı tv izleyin.

07-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar