Yalı Çapkını'nda beklenmeyen veda

Yalı Çapkını'nda beklenmeyen veda
Yalı Çapkını dizisinde Nükhet karakterine hayat veren usta oyuncu Binnur Kaya senaryo gereği sağlık sebepleri yüzünden yurt dışına çıkıyor. Bu ayrılık kalıcı mı belli değil!

Reytinglerde bu sezon biraz bocaladıktan sonra yeniden yükselişe geçen Yalı Çapkını dizisi’nden bir ayrılık haberi geldi. Halis Ağa’nın yurt dışından gelen kızı Nükhet karakteri ile diziye dahil olan ünlü oyuncu Binnur Kaya sağlık sorunları sebebiyle senaryo gereği diziden ayrılıyor. Bu ayrılığın kalıcı olup olmayacağı ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Yalı Çapkını’nda sürpriz ayrılık

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kırmızı Oda dizisi ile muhteşem bir performans ortaya koyan Binnur Kaya uzun bir aradan sonra yine bir Gülseren Budayıcıoğlu klasiği olan Yalı Çapkını dizisi ile anlaşmıştı. 37. Bölümde Tarık Emir Tekin ile beraber diziye dahil olan ünlü oyuncu senaryo gereği diziden ayrılıyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Binnur Kaya dizide Halis Ağa’nın yurtdışından gelen kızı Nükhet karakterine hayat veriyordu. İlerleyen sağlık sorunları sebebiyle babasının ısrarı üzerine tedavi görmek için yurt dışına gidecek olan Nükhet’in daha sonra yeniden diziye dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyor. 

Senaryoyu Mehmet Barış Günger yazıyor.

Senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin ile Alptekin Bozkurt beraber üstleniyorlar. İlk bölümleri Gaziantep’te çekilen dizi yine yer yer Gaziantep çekimlerine yer verse de asıl çekim mekanları İstanbul’da bulunuyor. Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde KansuDiren Polatoğulları, Beril Pozam gibi önemli isimler bulunuyor. 

Halis Ağa ile Hattuç evleniyor

Yalı Çapkını dizisi geçen seneki reytinglerinden uzak görünse de yine ilk üçe girmeyi başarıyor. Dizinin son bölümünde Halis Ağa ile Hattuç’un evlenmeye karar vermesinin şaşkınlığı damga vurdu. Torunu ile Seyran’ın yeniden evlenmesine artık ses çıkarmayan Halis Ağa gemileri yakarak Hattuç ile evlenmeyi kafaya koyar. Fakat Hattuç’un bir şartı vardır. Kendisini Kazım Ağa’dan istemesi. Biz ağaç kovuğundan çıkmadık gerekçesini ortaya koyan Hattuç’un bu iseğini pek istemese de kabul eden Halis Ağa’nın keyfine diyecek yoktur. Seyran ile arasındaki buzları eritmeye başlayan Ferit’ten dedesine tam destek gelir. Fakat ifakat yalıdaki otoritesinin elden gideceği kaygısı ile bu evliliği istemez ve çeşitli oyunlar oynamaya karar verir. Halasının bu isteği karşısında şaşkın olan Kazım Ağa’dan gelini isteme görevi damat Ferit’e düşer. Fakat Hattuç’un mehir olarak istediği şey herkesi şok eder.

23-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler