Vatanım Sensin yeni sezona bomba gibi başladı.

Vatanım Sensin yeni sezona bomba gibi başladı.
Vatanım Sensin kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezon hemen her hafta reyting sıralamasında zirvede yer alan dizi, bu sezon yayınlanan ilk bölümüyle de büyük alkış aldı. Kısacası Vatanım Sensin sezona bomba gibi bir giriş yaptı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin 9 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümüyle sezona merhaba dedi. Uzun süren bir ayrılığın ardından tekrar izleyicisiyle buluşan dizide yine nefesler tutuldu. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in müthiş bir performans sergiledikleri dizi, bu sezonda da izleyiciden tam not alacağa benziyor.

Vatanım Sensin’in her hafta yayınlanan yeni bölümlerini Canlı Tv’den izleyebilirsiniz.

Yeni sezon ilk bölümde neler oldu?

Cevdet ve ailesinin öldü sandığı Azize’nin kurtuluşu Dağıstanlı olur. Azize Yunan zulmünden kaçarken çok acılar çeker. Ailesini görmek isteyen Azize onlara ancak uzaktan bakabilir. Bebeğini doğurup kucağına alan Azize acaba çocuğunu kayıp mı edecek?  Cevdet ile Azize tekrar ne zaman bir araya gelebilecek?

Geçen sezon sonunda Hilal ile Leon’un ayrılıkları ekrana gelmişti. Bu sezon kavuşacaklar ancak Leon bambaşka biri olarak dönecek.

Yıldız ise Ali Kemal’in evlilik haberi ile deliye döner.

Vatan imzalanan Sevr Antlaşması’yla parçalanmıştır. İzmir’de Sevr anlaşması ve yıldırma politikaları ile halk zor günler geçirmektedir. Ancak hiç kimse umudunu kaybetmez. Ankara hükümetini de Sevr’i kabul etmez. Cevdet de çok geç olmadan bu felaketi engellemek zorundadır.

Vatanım Sensin 33. bölüm fragmanı yayınlandı.

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  33. bölüm yeni fragmanında Azize’yi bulan Hamilton Azize’nin ne yapmak istediğini öğrenmek ister. Artık Azize de bu Yunan zulmüne daha fazla katlanmamak için savaşta daha etkin rol almak istediğini söyler.

 

 

12-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar