Usta Oyuncu Ayda Aksel Aile dizisinde

Usta Oyuncu Ayda Aksel Aile dizisinde
Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 2. Sezonuyla ekrana gelecek Aile dizisinin oyuncu kadrosuna usta isim Ayda Aksel dahil oldu.

Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve kanalın en iyi yapımlarından biri olarak 2. Sezon hazırlıklarını sürdüren Aile dizisi İzmir ve İstanbul’da çekimlerine devam ediyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizi yeni yayın dönemine hazırlanırken kadrosuna yeni isimler katmaya da devam ediyor. 3 Ekim Salı akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Aile dizisinin kadrosuna son olarak sektörün usta isimlerinden biri olan Ayda Aksel dahil oldu. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı dizinin yayınlanan fragmanı seyirci tarafından oldukça beğenilirken diziye katılan başarılı oyuncu Ayda Aksel’in dizide Aslan’ın halası Nedret karakterine hayat vereceği öğrenildi. Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin 2. Sezonu heyecanla bekleniyor.

Yeni isimler katıldı

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Aile dizisi Show Tv ekranlarında 2. Sezonuyla 3 Ekim Salı akşamından itibaren seyirciyle buluşmaya devam edecek. 14. Bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin hikayesine göre yaz sezonunda yapım şirketi yeni oyuncularla dizinin kadrosunu güçlendirmişti. Son olarak usta oyuncu Ayda Aksel ile anlaşmaya varan dizinin yeni oyuncuları arasında, Selin Şekerci, Alper Çankaya gibi isimler dahil olmuştu. Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız yer alıyor.  Soykanlar ailesinin üyelerinden biri olan ve ailenin her şeyi olan Aslan Soykan ve psikolog Devin’in hikayesinin anlatıldığı Aile dizisinin yeni yayın dönemi 3 Ekim 2023 tarihinde 14. Bölümüyle başlayacak.

Ayda Aksel

Sektörün önde gelen oyuncularından olan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan ünlü ve usta oyuncu Ayda Aksel 31 Ekim 1962 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk eğitimi alan Ayda Aksel bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Bir Erkeğin Anatomisi, Cumhuriyet, Kaçıklık Diploması, Halk Düşmanı, Sınav, Kars Öyküleri, Aşk Tesadüfleri Sever, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Bir Avuç Deniz, Aşk Kırmızı, Mandıra Filozofu, Üç İstanbul, Yaprak Dökümü, Hatırla Sevgili, Zengin Kız Fakir Oğlan, Kördüğüm, Gülperi, Hercai, Gülcemal ve Poyraz Karayel bulunmaktadır.

23-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar