Ünlü Oyuncu Dizi Setinde Yüz Felci Geçirdi

Ünlü Oyuncu Dizi Setinde Yüz Felci Geçirdi
Nöbetçi Yapım tarafından başta Kanal D için hazırlanan ancak daha sonra teve 2’ye geçen Kırık hayatlar dizisinin kadrosunda yer alan Hatice İrkin yüz felci geçirdi.

Dizi ve sinema setlerinde zaman zaman kazalar yaşanabiliyor. Bu ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada da yaşanıyor. Bu kimi zaman kontrolsüz bir kaza oluyor kimi zaman beklenmeyen bir sebepten dolayı yaşanan kaza, bazen de tamamen doğal sebeplerle gerçekleşen sorunlar olabiliyor. Halen teve 2’de yayınlanan Kırık Hayatlar adlı dizide de ne yazık ki böyle bir şanssızlık yaşandı ve dizinin oyuncularından genç ve güzel isim Hatice İrkin beklemediği bir durumla karşılaştı. Nöbetçi Yapım tarafından ilkönce Kanal D için hazırlanmaya başlanan ancak beklenen reytingi alamadığı için teve 2’de yayınlanmaya başlayan Kırık hayatlar dizisinin çekimleri İzmir Urla’da devam ederken dizinin oyuncularından olan ve Öykü karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Hatice İrkin yüz felci geçirdi.

Yüz Felci Geçirdi

Halen çekimleri İzmir Urla’da devam eden ve teve 2’de yayınlanan Kırık Hayatlar dizisinin setinde talihsiz bir olay yaşandı. Dizide Öykü karakterine hayat veren Hatice İrkin’in çekimler için sette bulunduğu sırada yoğun rüzgar ve stres sebebiyle sağlık sorunları yaşadı. Dizinin senaryosunda yazılı olan bir kaçırılma sahnesinde fazla stres yapan Hatice İrkin sağlık sorunları yaşamaya başladı. Yoğun rüzgar altında yapılan çekimler sırasında rahatsızlanan Hatice İrkin hastaneye kaldırıldı. Doktorların anında müdahale ettiği Hatice İrkin’in yüz felci geçirdiği anlaşıldı ve ilaç ve egzersiz tedavisine başlandı. Genç oyuncunun yüz felci geçirmesinin sebebi olarak ise aşırı stres ve yoğun rüzgar gösterildi. Genç oyuncu setin aksamaması için çekimlere devam etme kararı aldı. Biz de genç ve güzel oyuncuya yaşadığı bu sağlık sorunundan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce eski sağlığına kavuşmasına diliyoruz.

Hatice İrkin Kimdir?

Şu sıralar teve 2 ekranlarında yayınlanan Kırık Hayatlar dizisinde Öykü karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Hatice İrkin 26 Haziran 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelmiş ve bunun için gerekli eğitimleri almış ve ardından tiyatro sahneleri ve setlerde roller almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar Kayıp Prens, Üç Harfliler: Adak ve Kırık Hayatlar adlı yapımlarda rol almıştır.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar