Ufak Tefek Cinayetler neden yok? Canli TV izle..

Ufak Tefek Cinayetler neden yok? Canli TV izle..
Star TV ekranlarının heyecan dolu dizisi Ufak Tefek Cinayetler neden yok? Ufak Tefek Cinayetler bu akşam neden yayınlanmadı? Bu akşam Ufak Tefek Cinayetler'in yerine ne var? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV'nin yeni sezona damga vuran dizilerinden olan Ufak Tefek Cinayetler bu akşam var mı? Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümü neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Star TV canli izle..

Salı akşamları izleyiciyi ekranlara bağlayan dizi Ufak Tefek Cinayetler bu akşam yayın akışı listesinde yer almıyor. Büyük bir heyecanla Salı akşamını bekleyenlere kötü haber geldi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 11. yeni bölümü bu akşam neden yayınlanmayacak? Reyting rekortmeni dizi Ufak Tefek Cinayetler neden bu akşam ki yayın akışı listesinde yok? 

Ufak Tefek Cinayetler neden yok?

Bu akşam ekranlara gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü, yılbaşı haftası olması nedeni ile izleyicisiyle buluşamayacak. Dizinin yeni bölümünün haftaya yani 9 Ocak Salı günü ekranlara geleceği belirtildi. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 11. yeni bölümü 9 Ocak Salı günü saat 20:00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak. Star TV canlı izle. İnternetten kesintisiz televizyon izlemenin tek adresi canli tv

Star TV yılbaşı haftası nedeni ile yayınlanmadığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yerine Recep İvedik adlı yerli sinemayı yayınlayacak. Kahkaha tufanı Recep İvedik'in hemen ardından ise merakla beklenen fakat yayınlanmayan dizi Ufak Tefek Cinayetler'in tekrar bölümü ekranlara gelecek. Star TV'nin yanı sıra diğer televizyon kanallarında yayınlanan dizi veya programaları canli tv ile kesintisiz izleyebilirsiniz.

02-01-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar