Üç Kız Kardeş’in Hakan’ı Anıl Tetik oyunculuğu bıraktı

Üç Kız Kardeş’in Hakan’ı Anıl Tetik oyunculuğu bıraktı
Survivor 2012 ve 2015’e yarışmacı olarak katılan Anıl Tetik, yarışmalardan sonra oyunculuğa adım atmıştı. Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'te rol alan Tetık oyunculuğu bıraktı.

Survivor yarışmalarıyla tanındıktan sonra oyunculuğa başlayan Anıl Tetik’ten hayranlarını üzecek haber geldi. Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Hakan karakterine hayat veren Anıl Tetik oyunculuğu bıraktığını açıkladı. 2015 yılında yapılan Survivor All Star'da yarışan ve oyunculuğa başlayan Anıl Tetik’in hayatı araştırılıyor. Dizi severler merak ediyor Üç Kız Kardeş’in Hakan karakterini oynayan Anıl Tetik neden oyunculuğa veda etti? Anıl Tetik kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Anıl Tetik’in açıklamaları haberimizde. Şimdi detaylar

Üç Kız Kardeş’in Hakan’ı Anıl Tetik oyunculuğu bıraktı

Survivor 2012 ve 2015’e yarışmacı olarak katılan Anıl Tetik, yarışmalardan sonra oyunculuğa adım atmıştı. Âlemin Kralı dizisiyle kariyerine başlayan Anıl Tetik, son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te rol alıyordu. Bir arkadaşıyla Nişantaşı'nda muhabirlere yakalanan ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını samimi cevapladı. Bir arkadaşıyla Nişantaşı'nda muhabirlere yakalanan ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını samimi cevapladı.

Kendi şirketime yöneleceğim

Hayranlarını kahreden açıklamasında Anıl Tetik oyunculuğunu neden bıraktığını da açıkladı. İşte o açıklama: “ Hiç bir şey yapmıyorum. Bundan sonra da bir şey yaparken göremeyeceksiniz. Çünkü oyunculuğu bıraktım. Kendi şirket işlerime yöneldim."

Anıl Tetik Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu Tetik, aslen Kırklarelilidir. Haliç Üniversitesi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde eğitimini sürdüren Anıl tetik, küçüklüğünden beri motor sporlarına ilgi duydu. 2010 ve 2011 senelerinde, Türkiye Motorsiklet 600cc Şampiyonası’nda birinci olan Tetik, ikinci senesinde “Milli Sporcu” unvanını kazandı. Türk Bayrağı’nı Almanya ve Doğu Avrupa Şampiyonası’nda dalgalandıran genç sporcu, 2011 yılında ise Doğu Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon oldu. 2012 yılında Acun Medya’nın üstlendiği Dominik’te düzenlenen ‘Survivor Ünlüler–Gönüllüler 2012′ yarışmasında üçüncü olan Anıl Tetik, ‘Ayla Algan ile Kamera Önü Oyunculuk eğitimini aldı. Alemin Kralı’ dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Anıl Tetik, kendisini geliştirmek için ‘Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim gördü. 2015 yılında Survıvor All Star’a katılan genç oyuncu yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmadan elendi. Survivor sonrası yeniden oyunculuğa dönen Anıl tetik son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde rol aldı.

Rol aldığı diziler:

Hayat Bazen Tatlıdır

Alemin Kralı

Kızlarım İçin

Tek Yürek

Üç Kız Kardeş

09-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar