TLC Bırak Ben Yapayım nasıl başvurulur?

TLC Bırak Ben Yapayım nasıl başvurulur?
Evinizi yenilemek için artık bir şansınız daha var. TLC Bırak Ben Yapayım'la en yeni trendler evinizle buluşacak. Peki, TLC Bırak Ben Yapayım'a nasıl başvurulur?

TLC ekranları yeni bir programla izleyiciyle buluşuyor. Evini yenilemek isteyen, yeni evlenen veya değişikliğe ihtiyaç duyan çiftler için çalışmaların yapılacağı program merakla bekleniyor. Tanıtım videoları çekilen programı İç Mimar Hakan Kütahya sunacak. Renklerin, dekorasyonun, en trend tasarım ve fikirlerin buluşacağı program 3 Kasım pazar günü yayına başlayacak. Hakan Kütahya'nın neşeli sunumu ve ilginç fikirleriyle renklenecek ve birbirinden özgün ev tasatımlarının yer alacağı Bırak Ben Yapayım TLC'nin iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Peki, TLC Bırak Ben Yapayım programına  nasıl başvurulur? sorusunun cevabı ise haberimizde...

Bırak Ben Yapayım nasıl başvurulur?

TLC ekranlarında pazar günleri gündüz kuşağında yayınlanacak Bırak Ben Yapayım programına katılıp İç Mimar Hakan Kütahya tarafından evinize yenilik katılmasını istiyorsanız başvuru yapmak için elinizi çabuk tutmalısınız. TLC'de yayınlanacak Bırak Ben Yapayım programına katılım için gerekli olan formu doldurarak başvuru yapmalısınız. Başvuru formuna ise buradan ulaşabilirsiniz. 'Evinizin kapılarını bize açmak ister misiniz?' sorusuyla izleyicilere ve evini yenilemek isteyen çiftlere seslenen Bırak ben Yapayım programına katılım formunda bazı bilgiler isteniyor. Ad-Soyad, Medeni durum, Çocuk sasyısı, Ev ve İş Adresi, Telefon umarası ve E-mail, Eğitim durumu ve Meslek bilgileri istenirken, programa neden katılmak istendiği ve beğenilen tv programları gibi görüşler de başvuru formunda istenenler arasında bulunuyor.

Programın formatı nasıl olacak?

İç Mimar Hakan Kütahya'nın da yardımlarıyla, evlerinizde değiştirmek istediğiniz alanları daha yaşanabilir alanlara çevirmeyi hedefleyen program şimdiden merak uyandırdı. Programın formatında evini yenilemek isteyen çiftlerin görüşlerinin ve taleplerinin öncelikli olarak dikkate alınması ve uzmanların yardımlarıyla, ev sahiplerinin kendi evlerini kendilerinin inşaa edeceği bir süreç yer alacak.

Başvuru formunu doldururken bunlara dikkat edin!

Başvuru formunda yer alan ve doldurulması gereken önemli noktalardan biri de değiştirilmek istenen alanın tanımı ve ihtiyaçları, fotoğrafının yer alacağı bölüm. Online başvuru formunda bu alanların eksiksiz ve gerçekten samimi bir şekilde doldurulması programa katılım açısından göz önüne alınacak önemli noktalardan biri olacak. Formun sonunda ise “Uzmanlarımız eşliğinde, değiştirmek istediğiniz alandaki tüm çalışmalara dahil olacağınızın ve sizinde fiilen çalışacağınızın farkında mısınız” sorusuna evet demeniz gerekiyor. Pazar günlerini eğlenceli ve özgün bir formatla neşelendirecek programa biz de canlitv.com olarak başarılar diliyoruz.

02-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar