Teve2’nin Yeni Programı Beni Takip Et’e Nasıl Başvuru Yapılır?

Teve2’nin Yeni Programı Beni Takip Et’e Nasıl Başvuru Yapılır?
Teve2'nin yeni yayın dönemi için hazırladığı iddialı yarışma programı Beni Takip Et yakında başlıyor. Peki Beni Takip Et nasıl bir yarışma ve yarışmaya başvuru nasıl yapılıyor?

Televizyonlar için yarışma programları olmazsa olmazlardandır. Hemen her kanalın kendine göre bir yarışma programı vardır. Kimi eğlence, kimi bilgi, kültür, kimi yemek yarışmalarıdır. Seyircilerde yarışma programlarını özellikle seyrederler. Kimi yarışma programları interaktiftir ve ekran başındaki seyircilerde katılabilir bazıları ise sadece stüdyoda yapılır ve katılım için yarışma programına önceden başvuru yapmak gerekir. Teve2 yaptığı yeni programlarla ve daha önce başka kanallarca yayınlanmış ve seyirci tarafından sevilmiş dizilerin tekrarını yayınlayarak seyirciyi kendi ekranına çekmeye çalışıyor. Kanal seyirci sayısını artırmak ve en çok seyredilen kanallardan biri olmak için çalışıyor ve yaptığı programlarla da bunu başaracak gibi görünüyor. Kanalın hazırladığı programlardan biri de Beni Takip Et. Canlıtv takipçileri için Beni takip Et nasıl bir yarışma ve bu yarışmaya nasıl başvurulur araştırdık.

Teve2’nin Yeni Programı Beni Takip Et’e Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye’nin en çok seyredilen kanallarından biri olmak için çalışan Teve2 yeni bir programa başlıyor. Yakında başlayacak Beni Takip Et adlı yarışmanın sunuculuğunu Doğa Sülen üstleniyor. Yarışma eğlenceli ve yenilikçi formatıyla dikkatleri çekiyor. Her bölüm iki takımın yarışacağı programda yarışmacı olmak ise oldukça kolay. Yarışmaya katılmak isteyen adayların Teve2’nin internet sitesine girmeleri ve burada üst bölümde başvurular kısmına girip oradan Beni Takip Et başvuru formu linkine tıklamaları gerekiyor. Ardından başvuru formunu eksiksisi ve hatasız bir şekilde doldurmaları ve göndermeleri gerekiyor. Son olarak yapım ekibi yarışmacı adayları tarafından doldurulan formları inceledikten sonra adaylarla iletişime geçiyorlar.

Beni Takip Et Nasıl Bir Yarışma?

Teve2 ekranlarında seyirciyle buluşan Beni Takip Et farklı formatıyla dikkatleri çekiyor. Program sosyal medya kullanıcılarının takip edilme fikri üzerine inşa edilmiş. Kanal kısaca formatı “en çok takipçi bulan kazanır” olarak belirlemiş durumda. Bir Avm’de yapılacak program iki takımdan oluşuyor. Takımlar Avm’de bulunan müşterilere ve ziyaretçilere gösteriler sunacak ve kendilerini sosyal medya üzerinden takip etmelerini isteyecekler. En çok takipçi kazanan takım yarışmanın da kazananı olacak. 10 bölüm olarak düşünülen yarışma İstanbul’da çekilecek. 10 hafta sonunda yarışmada kalan takım yarışmanın da kazananı olacak.

29-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler