Tehlikeli Karım dizisi erken final mi yapacak?

Tehlikeli Karım dizisi erken final mi yapacak?
Show Tv'de 25 Mart 2018 tarihinde ilk bölümüyle yayınlanan 'Tehlikeli Karım' dizisinin gidişatı hiç iyi değil. Henüz daha iki bölüm yayınlanan dizi reyting listelerinde istenilen ivmeye çıkabilmiş değil.

Canlitv-Analiz Senaryosunu Nalan Merter Savaş'ın ve Vilmer Özçınar'ın yazdığı, baş rollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir'in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay, Mert Aydın, Emine Şans Umar, Görkem Kasal, Melisa Darıcı, Erdal Baran Şahin, Burak Akyol gibi başarılı isimler bulunan 'Tehlikeli Karım' dizisi için tehlike çanları çalıyor.

Hızla tüketilen dizi sektöründe bilindiği üzere reytinglerde ilk 10'u bırakın ilk 5'de yerini koruyamayan diziler birer birer yayından kaldırılıyor. Fragmanlarıyla herkesi heyecanlandıran, pazar günleri yayınlanan dizilere alternatif olarak izleyiciye sunulan 'Tehlikeli Karım' dizisi erken final yapabilir.

"TEHLİKELİ KARIM" DİZİSİ REYTİNGLERİ

25 Mart Pazar günü ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi, TOTAL'de 3,54 reyting alarak 13'ncü sırada, AB'de ise 3,34 reyting alarak 10'uncu sırada yer almıştı.

1 Nisan Pazar günü yayınlanan ikinci bölümde reyting sonuçlarında yükselmesi beklenen dizi TOTAL sıralamasında 2,86 reyting alarak 11'nci sırada yer alırken, AB'de aldığı 2,36 reyting ile 11'nci sırada yer alabildi.

Reyting sonuçları diziler için neden önemli merak ediyorsanız 'Reyting nedir' makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

TEHLİKELİ KARIM ERKEN FİNAL Mİ YAPACAK?

Genelde diziler yayınlanmaya başlamadan önce kanal ile belirli bir bölüm için anlaşma yapılıyor. Tehlikeli Karım dizisi Show Tv ile kaç bölüm anlaştı bilinmenmez ancak reytinglerde bu gidişat devam ederse ekranlarda bir erken final daha izlemiş olacağız.

03-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar