Survivor All Star'da kimler olacak?

Survivor All Star'da kimler olacak?
Survivor tarihini başarılı bir şekilde bitirmiş olanların yarışacağı Survivor All Star'da kimlerin yer alacağı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Survicor All Star 2018 kadrosunda kimler var? İşte Survivor All Star 2018 yarışmacıları...

2018 yılının yaz sezonunda ekranlara gelmesi planan Survivor All Star 2018'in oyuncu kadrosunda yerleri hazır olan isimler açıklandı. Büyük bir heyecanla izlenen yarışmada tüm sezonların birincileri yer alacak. Peki bunlar kimler olacak? Survivor All Star 2018 yarışmacıları kimler? 2018 Survivor All Star ne zaman başlayacak? Survivor All Star'da hangi yarışmacıların isimleri netleşti? İşte ayrıntılar..

Survivor All Star 2018'de kimler var?

Yaz sezonlarının vazgeçilmez programı Survivor bu yaz sezonunda Survivor All Star formatı ile ekranlarımıza gelecek. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan programın sunucusu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde 'All Star yapacağız' diye bir açıklamada bulunmuştu. Survivor All Star yarışmasında bu zamana kadar adını sıkça duyuran isimler olacak. Survivor All Star da geleneksel Survivor başlangıç dönemi içerisinde ekranlarda olacak. Hatta yarışmacıların bazılarının isimleri bile şimdiden netleşti.

Survivor All Star 2018'de Turabi Çamkıran, Avatar Atakan, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Hilmicem İntepe, Merve Aydın gibi başarılı isimler yer alacak. Survivor All Star 2018'i canlı izlemek için TV8 CANLI İZLE adresini ziyaret edin.

13-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar