Survivor All Star 2024’e katılacak 7. İsim kim oldu

Survivor All Star 2024’e katılacak 7. İsim kim oldu
Acun Ilıcalı:"Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda 1. olan Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum.”

Survivor All Star Türkiye  2024 yarışmasına katılacak isimlerden belli olanlar hangileri? Survivor yarışmalarında yarışma konusunda Turabi daha önce nasıl bir açıklamada bulunmuştu? Turabi’yi Acun Ilıcalı nasıl anons etti? Survivor 2024 ve Turabi Çamkıran hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar...

Survivor All Star 2024’e katılacak 7. İsim kim oldu?

TV 8 ekranlarının iddialı yarışmalarından Survivor All Star 2024 ‘ün yarışmacıları teker teker belli olmaya başladı. 7. olarak belirlenen ve Acun Ilıcalı tarafından ilan edilen isim Survivor’un efsane şampiyonlarından Turabi Çamkıran oldu. Ilıcalı sosyal medya hesabından Turabi’yi  "Survivor tarihinin efsane ismi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. Bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum" şeklinde ilan etti.

Survivor 2024’e katılacak diğer isimler

Bu sene Masterchef All Star Türkiye yemek yarışmasında önceki yıllarda başarılı olmuş, 2. Ve şampiyon olmuş isimlerin yarıştığı program oldukça büyük ilgi görüyor. İlk yayınlandıüğı tarihten bu anakadar listelerin zirvelerinde kendine yer bulan Masterchef Türkiye All Star benzeri bir yarışma Survivor 20224 için yapılacak. Önceki yıllarda Survivor’da başarılı olmuş, şampyonluk yaşamı, finale kalmış bir ok başarılı isimlerle bağlantı kuruluyor ve bu isimler belli oldukça Acun Ilıcalı tarafından ilan ediliyor. İlk belli olan isim Karabük’ün medarı iftiharı olan Survivor 2012 yılı Survivor şampiyonu olan ünlü oyuncu Nihat  Nihat Altınkaya olarak açıklandı. Ardından eski Survivor  yarışmacısı ve milli atlet Nagihan Karadere ve milli kürekçi ve Survivor şampiyonlarından  Ogeday Girişken açıklandı. Daha sonra Survivor sonrası şarkıcılığa soyunan Aleyna Kalaycıoğlu ve milli futbolcularımızdan Sercan Yıldırım’ın ismi açıklandı. 6. İsim olarak daha önce iki kere Survivor’a katılan eski jimnastikçilerden Damla Can olarak kamuoyuna açıklandı.

Survivor tarihinin efsane ismi Turabi

Son olarak açıklanan isim Tutabi Çamkıran oldu. “Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum.” şeklinde Acun Ilıcalı’nın duyurduğu Turabi’de daha önce şöyle bir açıklama yapmıştı;” "Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım"

12-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar