Survivor All Star 2024 Özgür Tetik kimdir?

Survivor All Star 2024 Özgür Tetik kimdir?
Tv 8 ekranlarında 2024 yılının ilk haftalarında seyirciye buluşacak olan Survivor All Star 2024 kadrosu açıklanmaya devam ediyor. Peki yarışmada yer alan Özgür Tetik kimdir?

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve bu yılın son haftaları ile yeni yılın ilk haftaları arasında yayınlanması planlanan efsane yarışma programı Survivor Türkiye’nin bu sezonki programı Survivor All Star için kadro seçmeleri devam ediyor. Acun Medya tarafından hazırlanan ve sunuculuğunu aynı zamanda Tv 8’in sahibi de olan Acun Ilıcalı’nın yaptığı yarışma programı seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Şu ana kadar geçmiş dönemlerde yarışmada başarıyı yakalamış birbirinden iddialı yarışmacılarla anlaşan Acun Ilıcal yarışmanın aday kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Uzun yıllardır yayınlanan ve kanalın en çok izlenen ve reyting rekorları kıran yapımı olan Survivor All Star’a son olarak Özgür Tetik eklendi. Seyircinin geçmiş sezonlardan hatırladığı Özgür Tetik ismi Survivor severleri heyecanlandırdı. Peki daha önce Survivor’da final kadrosuna kadar kalan başarılı yarışmacı Özgür Tetik Kimdir, nerede doğmuştur ve mesleği nedir? Işte bu soruların ve daha fazlasının cevabı!

Final Kadrosuna Kaldı

Survivor 2024 sezonunun ad yarışacak adaylar açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan son isim ise daha önce yarışmada başarılı bir dönem geçiren ve final kadrosuna kadar kalan ünlü isim Özgür Tetik oldu. 2023 sezonunu 2. Olarak tamamlayan ve başarılı performansıyla herkesin takdirini kazanan Özgür Tetik yeni yarışmada da en iddialı adaylardan biri olacak. 1975 yılında Yalova’da dünyaya gelen ünlü sporcu Özgür Tetik, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından profesyonel sporun içinde yer almaya başlamıştır. Henüz orta okul yıllarında basketbola ilgi duymaya başlayan Özgür Tetik, hem sporcu ve hem de antrenör olarak uzun  süre kuvvet antrenmanları uyguladı ve çalıştırdığı öğrencilere uygulattı. Alanında önde gelen sporculardan olan Özgür Tetik özellikle Survivor’da büyük bir başarı elde etti ve seyirci tarafından sevildi. Özgür Tetik Tuğba Tetik ile evlidir.

Survivor All Star 2024 Kadrosunda Kimler Var?

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni yılın ilk haftalarında seyirciyle buluşması planlanan Survivor All Star yarışmasının aday kadrosu açıklanmaya devam ediyor. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı tarafından duyurulan bu listede şu ana kadar

-          Nagihan Karadere

-          Ogeday Girişken

-          Aleyna Aalaycıoğlu

-          Sercan Yıldırım

-          Doğulkan Manço

-          Seda Ocak

-          Yasin Obuz

-          Sahra Işık

-          Gizem Memiç ve

-          Özgür Tetik isimleri açıklandı.

19-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar