Survivor 2018 başlıyor! TV8 canli tv izle..

Survivor 2018 başlıyor! TV8 canli tv izle..
TV8 ekranlarının izlenme rekoru kıran yarışma programı Survivor 2018 bu sezon televizyon dünyasına damgasını vuracak. 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacak olan Survivor 2018 All Star'ı canli izle. TV8 canli izle..

Televizyon dünyasının dahi çocuğu olarak bilinen Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor programı 10 Şubat 2018'de tv8 ekranlarında olacak. Survivor 2018 All Star'ı internetten canli takip etmek için TV8 canli izle adresini ziyaret edebilirsiniz..

TV8 kanalının reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2018 All Star'da hangi isimler yer alacak? Heyecanla beklenen yarışmanın tanıtım fragmanı yayınlandı. Survivor hayranlarını yayınlanan fragman ile iyice heyecan bastı. Uzun süredir 'Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak?' soruları ortalarda dolanıyordu. Ve çok geçmeden Survivor'un 10 Şubat 2018 tarihinde ilk bölümü ile TV8 ekranlarında olacağı açıklandı. Nefesler tutuldu ve Survivor 2018 All Star'ın mücadele, hırs ve açlığın hat safhada yaşandığı program bekleniyor. Survivor'u internetten canli izlemek için TV8 canli izle adresini ziyaret edin..

Survivor 2018 All Star Yarışmacıları

-Cumali Akgül
 
-Turabi Çamkıran
 
-Sema Aydemir
 
-Nagihan Karadere
 
-Merve Aydın

-Murat Ceylan
 
-Hilmi Cem İntepe
 
-Adem Kılıççı
 
-Hakan Hatipoğlu 
 
-Nihat Doğan
 
-Ümit Karan

-Sahra Işık

-Nevin Yanıt

TV8 ekranları bu yılda Survivor 2018 yarışması ile reytinglerde tavan yapacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin kahkaha tufanı Beyaz Show'a konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor 2018 ile ilgili bir kaç ipucu verdi. Hatta Survivor yarışmasına katılmak için Iğdır'dan yola çıkarak İstanbul'a gelen Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüller takımında netleşen ilk isim oldu. Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk'ün programına konuk ettiği Cumali Akgül için “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor'a almaya karar verdik.” demişti. Survivor 2018 yarışmasına katılacak ‘Ünlüler' ekibini yavaş yavaş netleşmeye başladığı belirtmişti. All Star şeklinde olacak bu sene ki Survivor yarışmacıları kimler? Survivor 2018'i canlı ve kesintisiz izlemek için TV8 CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

08-01-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar