Sezona bomba gibi başlayan 5 dizi!

Sezona bomba gibi başlayan 5 dizi!
Başlar başlamaz herkesin beğeniyle takip ettiği diziler vardır. Bu dizilerin ilk bölümünden kalitesini anlarsın ve "Bu dizi patlar" diyebilirsin ve başarılarıda reyting sonuçlarıyla ispatlanır.İşte sezona damga vuran diziler;

1- Çukur / Show TV​

Show Tv de izleyicilerin ilgi odağı olan Çukur pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına kitliyor. Sevilen dizide aksiyon,heyecan eksik olmuyor ve heycan dolu bölümlerü ile akıcı bir şekilde devam ediyor. Pazartesi günü reyting sonuçları nı zorlayan dizi söz dizisiyle kapışıyor. Sezon finaline yaklaşan Çukur dizisi gelecek sezonda da başarılı bir şekilde devam edecek.

2- Kadın / FOX

Fox Tv bu yayın döneminde başarılı bir diziye imza attı. Kadın dizisi salı günleri rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşmeyi başardı.İlk bölümünden beri seve seve takip edilen ve çok samimi karekterleriyle büyük beğeni toplayan dizi gelecek sezonda da ekranlarda göreceğiz.

3- Sen Anlat Karadeniz / ATV

Çarşamba akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz büyük beğeni toplarak rekora imza attı en çok konuşulan dizi oldu.Kadına şiddeti konu alan dizi ve verdiği mesajlarla yıla damga vurdu. Yeni sezonda bakalım neler yaşanacak..

4- Ufak Tefek Cinayetler / Star TV

Merak uyandıran akıcı bir senarosuyla yıla bamba bir giriş yaptı.Ara sıra düşüş yaşasada toparladı. Ego savaşlarının ve entirikanın en üst seviyelerde olan dizinin konusu merak uyandırarak akıcılığını sağlamak ve diziyi izleyenlerin aklındaki tek soru "kim kimi öldürdü?" sorusunuyla merak uyandırmaya devam edecek gelecek sezonda da..

5- Bizim Hikaye / FOX

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye dizisi "Shameless uyarlanacak." dendi ve herkes bunu konuştu daha başlamadan. Tabiki orgineli ile birebir olamaz. Dizide ailesine bakan bir genç kızın hikayesi konu edidi.Hem genç hemde çocuk oyuncularla herkesin beğenisini topladı.Bizim hikaye dizisi önümüzdeki sezonda devam edicek.

16-05-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar