Şahane Hayatım Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

Şahane Hayatım Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen Şahane Hayatım’ın ilk fragmanı yayınlandı.

Yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Şahane Hayatım yayına girecek yeni diziler arasında dikkatleri çekiyor. Bu sezon üst düzey birçok diziyi yayın hayatına sokan ve seyirciyle buluşturan Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden Şahane Hayatım için çalışmalar devam ederken dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrolünde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna’nın yer aldığı dizinin yayınlanan ilk fragmanı oldukça beğenilirken fragmanda özellikle Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Şebnem karakterinin bir konağa yürümesi dikkatleri çekiyor. Seyircinin de oldukça beğendiği fragman sonrası dizinin yayın tarihi merakla beklenmeye başlandı. Kanalın iddialı yapımları arasında olan dizi dram türünde ele alınıyor ve yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak yer alıyor.

Şahane Hayatım’ın İlk Fragman Yayınlandı

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni diziler arasında yayın hayatına başlamak için sıra bekleyen dizilerden olan Şahane Hayatım için yayınlanan fragmanla birlikte geri sayım başladı. Oldukça heyecanlı başlayan fragman seyirciden tam not alırken dizinin yayınlanan fragmanı özellikle görsel yönden de beğenildi ve dizinin çekildiği konağın görkemi seyirciyi heyecanlandırdı. Dizi rakipleri için de büyük bir rakip olarak sahaya girmek için gün saymaya başladı. Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yaptığı dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor. Çok zor zamanlardan geçerek yükselen ve bu yükselişin kendinden ve çevresindekilerden çok şeyin götürdüğü Şebnem’in hikayesini seyirciye aktaracak olan dizinin yayın tarihinin ekim ayının ikinci haftası olması bekleniyor. Fox Tv için de oldukça önemli olan dizi kanalın yükselen reytingine katkıda bulunacak gibi görünüyor.

Şahane Hayatım Oyuncuları Kim?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım dram türünde ele alınıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Yokluktan zenginliğe giden yolu anlatan dizinin oyuncuları arasında

-          Hilal Altınbilek

-          Onur Tuna

-          Yiğit Özşener

-          Serkan Keskin

-          Nesrin Cavadzade ve

-          Sumru yavrucuk gibi ünlü isimler yer alıyor. Şahane Hayatım çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

22-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar