Özge Özpirinçci'den Sandık Kokusu Paylaşımı

Özge Özpirinçci'den Sandık Kokusu Paylaşımı
Yaklaşık 3 yıldır ekranlardan uzak kalan güzel ve başarılı oyuncu Özge Özpirinçci yeni dizisi Sandık Kokusu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon televizyon kanallarında hızlı bir başlangıç yaptı. Birçok yeni dizi seyirciyle buluşurken reyting yarışları kıyasıya ürüyor. Şimdiden seyirciyi kendi ekranına çekmek için elinden gelen kanallar aynı zamanda yeni yapımların çalışmalarını da sürdürüyor. Halen kanallar yeni diziler için yapım şirketleriyle çalışmalarını sürdürürken bu dizilerden biri de Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sandık Kokusu adını taşıyor. Şu sıralar cast çalışmaları devam eden dizinin başrol oyuncusu olan ve uzun bir süredir televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde rol almayan başarılı oyuncu Özge Özpirinçci dizi ve karakteri ile ilgili bir paylaşım yaptı ve duygularını dile getirdi. O3 Medya tarafından hazırlanan ve yakında Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sandık Kokusu’nun çalışmaları halen devam ediyor.

Özge Özpirinçci Duygularını Paylaştı

Yaklaşık 3 yıldır televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde rol almayan başarılı ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci yeni sezonda Show Tv ekranlarında yayınlanacak o3 Medya imzalı Sandık Kokusu dizisinde rol alacak. Dizide Karsu karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu halen cast çalışmaları devam eden dizi hakkında duygularını belirten bir paylaşım da bulundu. Sosyal medya hesabından yayınlanan mesajında Özge Özpirinçci “Sandık Kokusu’nu kabul ederken okuduğum senaryo en önemli şeydi benim için. Onu hayata geçirecek ekiple yaptığım her konuşma, heyecanıma heyecan katarken bir taraftan da kendimi güvende hissettirdi. Ama kimse bana bu kadar harika oyuncu arkadaşlarım olacağını söylememişti” ifadelerini kullandı. Halen cast çalışmaları devam eden Sandık Kokusu dizisinde Metin Akdülger ve Necip Memili’de rol alacak. Ayrıca dizide rol alması için usta isim Demet Akbağ’a da teklif götürülmüş durumda.

Özge Özpirinçci Yapımları Neler?

1 Nisan 1986 yılında dünyaya gelen ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan başarılı ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci son olarak Yakamoz S – 245 adlı dizide rol almıştı. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında

-          Veda

-          Anadolu Kartalları

-          Kayıp

-          Karışık Kaset

-          Acı Tatlı Ekşi

-          Biz Böyleyiz

-          Karakomik Filmler 2

-          Cesaretin Var mı Aşka

-          Kavak Yelleri

-          Melekler Korusun

-          Deli saraylı

-          Toplu Hayat

-          Al Yazmalım

-          Ağır Roman Yeni Dünya

-          Tatar Ramazan

-          Aramızda Kalsın

-          Aşk Yeniden

-          Kadın

-          Mucize Doktor

-          Fi

-          İlk ve Son ve

-          Yakamoz S – 245 yer almaktadır.

26-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar