Ölene Kadar 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ölene Kadar 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ölene Kadar 5. bölümde neler yaşandı? Ölene Kadar 6. bölüm fragmanı. Ölene Kadar 7. bölüm ne zaman? Ölene Kadar 16 Şubat fragmanı yayınlandı mı? Ölene Kadar 6. bölüm ayrıntıları.

ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Ölene Kdar'da bu hafta neler yaşanacak? Ölene Kadar 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dağhan Selvi'nin gerçek kimliğine ulaşabilecek mi?

Abisi ile Dağhan arasında seçim yapmak zorunda bırakılan Selvi, Dağhan'ın tüm sırları açığa çıkarmaya adım adım yaklaştığından habersizdir. Dağhan ise Selvi'nin gerçek kimliği karşısında ne tepki verecek? Tüm bu heyecan dolu olayların ayrıntıları Ölene Kadar 6. bölüm fragmanında...

 

Her Hafta Perşembe günleri saat 20:00'da ATV ekranlarından yayınlanan 'Ölene Kadar' dizisinde heyecan dorukta... Seçim yapmak zorunda kalan Selvi... Büyük sırrın peşinde koşan Dağhan... Heyecanın dorukta olduğu bu bölümü kaçırmayın!

16 Şubat Ölene Kadar 6. bölümün yayınlanmasından itibaren 23 Şubat 7. bölüm fragmanın buradan ulaşabilirsiniz...

15-02-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler