Ntv Spor kapanıyor, yerine o kanal geliyor!

Ntv Spor kapanıyor, yerine o kanal geliyor!
Ntv Spor, geçtiğimiz günlerde yayın hayatınını sonlandıracağını açıklamıştı. Türkiye'nin önde gelen spor kanallarından biri olan Ntv Spor kanalın satışı için Discovery Communications ile anlaşmaya varmıştı.

 

Ntv spor'un yerine gelecek kanal belli oldu !

En iyi spor kanallarından biri olan Ntv Spor yayın hayatına son vereceğini açıklamıştı. Ntv spor'u alan Discovery Communications ile Doğuş Yayın Grubu arasında strateğik ortaklık da kurulmuştu. Bu sayede Discovery, Türkiye'deki kanal sayısını 13'e çıkararak reklam verenlere de daha geniş bir portföy sunarak Türkiye'deki uluslararası medya şirketi pozisyonunu da güçlendirmiştir.

Discovery kanallarının bazıları Eurosport, TLC, Discovery Channel, Discovery Kids, Travel & Living, Animal Planet gibi birçok farklı kanal buluyor.

Ntv Spor yayın hayatına son vereceği bilgisini izlecilerine şu sözlerle duyurdu :"Gerçek efsaneler bir gün evlerine döner..." 

NTV Spor kısa süre içerisinde yayınlarını sonlandıracak ve kanalın yayın akışı , haber kanalı olan NTV kanalından devam edecek. NTV Spor'un sevilen programları %100 Futbol ve 90+ da NTV'den yayınlanması planlanıyor.

NTv Spor'un yerine gelecek kanal ise D-Max isimli kanal oldu. Bu kanal erkeklere yönelik eğlence kanalı olacak ve yer yer spor yayınları da izleyicilere sunulacak. D-Max kanalını canlitv.com 'dan takip edebilirsiniz.

08-02-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar