Ne Seninle Ne Sensiz neden yayınlanmıyor?

Ne Seninle Ne Sensiz neden yayınlanmıyor?
Kısmetse Olur yarışması ile büyük bir üne kavuşan Seda Akgül'ün yeni programı Ne Seninle Ne Sensiz neden yayınlanmıyor? Ne Seninle Ne Sensiz final mi yaptı? Ne Seninle Ne Sensiz yayından mı kaldırıldı?

Kısmetse Olur'un yayından kaldırılmasının ardından Seda Akgül, Fox TV'nin yeni programı Ne Seninle Ne Sensiz'e sunucu oldu. Çok yakın bir süre önce RTÜK tarafından tüm evlendirme ve ona benzer tüm programlar yayından kaldırılmıştı. Seda Akgül, Kısmetse Olur programındaki tarafsız sunuculuğu ile izleyenlerin kalbine taht kurmuştu. Programın yayından kaldırılması Seda Akgül sevenlerinin canını sıkmıştı. Fakat çok geçmeden ünlü sunucudan güzel haber geldi. Fox TV'nin yeni programı Ne Seninle Ne Sensiz'de sunuculuk yapacaktı. Peki 1 aydır yayında olan program Ne Seninle Ne Sensiz neden yayınlanmıyor.

NE SENİNLE NE SENSİZ KISA BİR ARA VERDİ.

Karga Film'in yapımcılığını yaptığı Seda Akgül'ün sunuculuğunu üstlendiği program Ne Seninle Ne Sensiz, yayın hayatına kısa bir ara verdi. Ne Seninle Ne Sensiz programı dün yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. Gelen haberler arasında Ne Seninle Ne Sensiz eylül ayında yeniliklerle ve zenginleştirilecek yeni içerikleriyle yeni saatinde yayın hayatına geri döneceği iddiaları yer aldı. Program aynı saatinde pazartesi günü itibariyle Hande Ataizi'nin Sen İster Yeter programı ekranlara gelecek. Ne Seninle Ne Sensiz yeni formatıyla eylül ayında FOX TV ekranlarında olacak canlı izlemek için FOX TV CANLI İZLE adresini tıklayabilirsiniz..

12-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler