Ne Gemiler Yaktım Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

Ne Gemiler Yaktım Dizisinin Başrolleri Belli Oldu
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ekim ayında sete çıkması beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin çalışmaları devam ediyor.

Yeni yayın dönemi televizyon kanalları için oldukça hızlı başladı. Pek çok yeni dizi ilk kez seyirciyle buluşurken bu dizileri pek çokları izleyecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz sezon pek çok dizinin final yaparak ekranlara veda etmesiyle birlikte televizyon kanalları bu yapımların yerini alacak yeni projeler için yapım şirketleriyle çalışmaya başladı. Bu sezon yaklaşık 80’e yakın dizinin hazırlıkları yapılırken bunlardan bazıları yayına girdi ve bazıları da yayın için gün sayıyor. Hazırlanacak dizilerden bazılarının ise ekim sonu ya da ocak ayı gibi yayına gireceği konuşuluyor ve bu yapımların hazırlıkları devam ediyor. Ay yapım tarafından hazırlıkları süren bu dizilerden biri olan Ne Gemiler Yaktım için şu sıralar cast çalışması ve senaryonun son halinin e7ilmesi için çalışmalar devam ediyor. Dram türünde ele alınacak dizinin kadın ve erkek başrol oyuncuları belli oldu.

İki Ünlü İsim İle Anlaşıldı

Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Buğra Gülsoy’a teklif götürülen ve ancak oyuncu tarafından kabul edilmeyen Ne Gemiler yaktım projesinin çalışmaları devam ediyor. Ay yapım tarafından Show Tv için hazırlanacak olan ve çekimlerinin ekim ayı sonları gibi başlaması planlanan Ne gemiler yaktım dizisi için cast çalışmaları devam ediyor. Güçlü bir oyuncu kadrosu kurmak isteyen Ay Yapım bunun için tiğtiz bir çalışma yapıyor ve belirlenen oyuncularla görüşmeler sürüyor. Ekim ayında sete çıkacak olan ve kanal için önemli bir proje olan Ne gemiler Yaktım için belirlenen ve anlaşılan oyuncular arasında

-          Deniz Baysal Yurtçu (Yasemin)

-          Devrim Özkan (Fidan)

-          Erkan Kolçak Köstendil (Toprak)

-          Berk Hakman (Rutkay) ve

-          Çiğden Selışık Onat (Neriman) yer alıyor.

Kadın Konulu Bir Dizi

Ay yapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak Ne Gemiler yaktım Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınıyor. Güçlü bir hikayesi olan dizide Yasemin ve Fidan adında iki kadının yollarının kesişmesi ve ardından yaşanan gerilimli ve heyecanlı bir sürecin hikayesi ekrana taşınacak. Çocuklu iki kadının hikayesini anlatacak olan dizi daha çok kadın ağırlıklı konulara değinecek ve gerilim bu iki kadın arasında yaşananlardan çıkacak.

15-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar