Menajerimi Ara 19. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 19. Bölüm İzle
Star Tv'nin sevilen aşk dizilerinde olan Menajerimi Ara dizisinin 19. bölümün de neler olacak. Diziyi canlı olarak full HD kalitede sitemizden izleyebilirsiniz.

 

Star Tv’nin sevilen dizilerinden olan ‘Menajerimi Ara’, 19. Bölümü ile bugün saat 20.00 yayınlanacak. Diziyi canlı olarak izlemek isterseniz eğer hiçbir yere ayrılmayın ve bu yazıyı okuduktan sonra web sitemizden Star Tv’yi bulup Menajerimi Ara dizisinin 19. Bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

Menajerimi Ara 18. Bölüm Özeti

     İsterseniz yeni bölümde neler olacağına bakmadan önce, bir önceki bölümde neler yaşanmıştı her beraber bir göz atalım.

   Barış ve Dicle arasında ki iddiayı kazanan Dicle olmuştu ve karşılında Dicle Barış’tan onu kıskandırmayı bırakmasını istemişti. Dizinin bir diğer öne gelen sahnelerinden birisi ise Barış’ın Dicle’yi öptüğü sahne olarak kayıtlara geçti. Bunun yanı sıra, Ego Ajans’ın durumu git gide kötüleştiği için şirketin Serkan’a satılacağını öğrenen Kıraç deliye dönmüştü. Dizinin 18. Bölümü, yılbaşına yakın bir tarihte yayınlandığı için yılbaşına özel bir partide düzenlenmişti

.

Menajerimi Ara 19. Bölüm İzle

     Dizinin yayınlanan fragmanlarından anlıyoruz ki Barış ve Dicle arasında kiraz ağaçları açacak gibi gözüküyor. Dicle her ne kadar bu durumdan endişe edip çekinse de, Barış’a aralarında yaşanan bu olayı kimseye belli etmemesi konusunda sıkı sıkıya uyarıyor. Bunun yanı sıra EGO Ajans’ın Serkan’a satılacağını öğrenen Kıraç, bu gerçek ile yüzleşmek zorunda kalacak gibi gözüküyor. Yapılan yılbaşı partisi, Ego Ajans ve orada ki herkes için yeni bir başlangıç ve bir dönüm noktası olacak gibi gözüküyor. Dizinin yeni bölümü hakkında şimdilik söyleyebileceklerimiz bu kadar. Devamı akşam saat 20.00’da hem Star Tv’de hem de burada.

Menajerimi Ara 19. Bölüm İzle

Star Tv’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Canan Ergüder, Fatih Artman, Barış Falay, Gamze Karaduman, Bedir Bedir, Duygu Şen Benveniste, Yaprak Medine ve Beran Kotan gibi ünlü ve tecrübeli isimler yer alıyorken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin ve Çelebi Dikilitaş bulunuyor. Dizinin senaristleri ise Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak ve Ekin Atalar.  Dizinin 19. Bölümü saat 20.00 itibari ile Star Tv’de yer alacak ancak diziyi sitemizden canlı olarak full HD kalitesinde izlemeniz mümkün.

 

03-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar