Macaristan - Türkiye canlı izle

Macaristan - Türkiye canlı izle
Macaristan - Türkiye maçı canlı izle: Bu karşılaşmayı canlı, HD ve kesintisiz olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Macaristan - Türkiye maçı canlı izle: A Millî Futbol Takımımız Macaristan ile karşı karşıya geliyor. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aylar kala Türkiye, Macaristan karşısında son hazırlık maçlarından birine çıkacak. Bu nedenle Montella, turnuva öncesinde kadroda denemeleri yapacaktır. Gözler bu akşam Macaristan ile Türkiye arasında oynanacak mücadelede olacak. Macaristan - Türkiye maçı hangi kanalda? Bu karşılaşmayı canlı HD ve kesintisiz olarak nereden izleyebilirsiniz? Karşılaşmanın canlı yayın bağlantısına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Bunun için aşağıda gördüğünüz bağlantıya tıklayın.

Macaristan - Türkiye maçı canlı izle

Macaristan - Türkiye maçının başlama vuruşu TSİ 22:45'te başlayacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı olarak ekrana gelecek. Puskás Aréna'nın ev sahipliği yapacağı maçı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Maçı canlı olarak izlemek için bağlantıya tıklayın

Açıklanan milli takım kadrosunda bulunan Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Semih Özsoy ve Ahmetcan Kaplan ise kadrodan çıkarılarak Ümit Milli Takımımızın Gürcistan ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edildi. 

Maç öncesinde İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın nasıl bir kadro tercihi yapacağı fazlasıyla merak ediliyor. Son dönemde genç Türk futbolcular Avrupa'da adından söz ettiriyor. Tüm Türkiye bu gençleri izlemek için heyecan yaşıyor. Bunların başında da Real Madrid forması giyen Arda Güler geliyor. O da bu akşam hocasından forma isteyenlerden olacak.

Macaristan - Türkiye maçı muhtemel 11'ler

Macaristan: Peter Gulaci, Ádám Lang, Attila Mocsi, Attila Szalai, Loïc Nego, Zsolt Nagy, Callum Styles, Milos Kerkez, Rolland Sallai, Dominik Szoboszlai, Martin Ádám.

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Samet Akaydin, Merih Demiral, Rıdvan Yılmaz, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Barış Alper, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Enes Ünal.

Macaristan ile Türkiye tarihleri boyunca 16 kez birbirine rakip oldu. Bu maçlarda Türkiye 10 galibiyet elde etti. Macaristan 4 kez kazanırken 2 maç da beraberlikle sona erdi. Her ne kadar toplamda Türkiye rakibine üstünlük kursa da taraflar son olarak UEFA Uluslar Ligi'nde aynı gruba düşmüştü. 2020 yılında oynanan 2 maçı da Macaristan 1-0 ve 2-0 skorlarıyla kazandı.

22-03-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler